RefectoCil Starter Kit Creative Colours Σετ δώρου Micellar eye make up remover 150 ml + προιόν αφαίρεσης χρώματος tint remover 150 ml + Oxidant 3% 100 ml + βαφή φρυδιών 15 ml 1, 1.1, 2.1, 3.1, 4.1 + Blonde Brow + μάσκα ματιών Cream & Eye Mask 75 ml + βουρτσάκια φρυδιών 2 τμχ + παλέτα ανάμειξης χρωμάτων + τσαντάκι καλλυντικών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το σετ δώρου για δημιουργικό στυλ RefectoCil Starter Kit Creative Colours περιέχει 5 χρώματα για φρύδια και βλεφαρίδες και όλα τα απαραίτητα εργαλεία βαφής.

Τι περιέχει το σετ RefectoCil;

  • βαφή φρυδιών - 1 (μαύρο), 1.1 (γραφίτης/γκρι), 2.1 (σκούρο μπλε), 3.1 (ανοιχτό καφέ), 4.1 (κόκκινο),
  • πάστα ανάδειξης ξανθών φρυδιών,
  • οξειδωτικό γαλάκτωμα ενεργοποίησης 3% 100 ml,
  • μικκυλιακό νερό για ντεμακιγιάζ 150 ml, προιόν αφαίρεσης χρώματος 150 ml,
  • κρέμα προστασίας δέρματος & μάσκα ματιών 75 ml,
  • βουρτσάκια φρυδιών 2 τεμ,
  • παλέτα ανάμειξης χρωμάτων,
  • επιπλέον προστατευτικά χαρτάκια 80 τεμ,
  • βιβλίο με δείγματα,
  • τσαντάκι καλλυντικών.

Πώς να βάψετε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας με τα προϊόντα από το Creative Colours Starter Kit;

1. Πρώτα, κάντε απολέπιση και καθαρίστε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας με το RefectoCil Eye Make-up Remover.

2. Αφού οι βλεφαρίδες και τα φρύδια σας είναι καθαρά και στεγνά, πιάστε τα RefectoCil Eye Protection Papers. Εφαρμόστε την RefectoCil Skin Protection Cream & Eye Mask στο κάτω βλέφαρο και επίσης στην κάτω πλευρά του χαρτιού προστασίας. Τοποθετήστε το προστατευτικό χαρτί όσο το δυνατόν πιο κοντά στις βλεφαρίδες για να ελαχιστοποιήσετε τον αποχρωματισμό του δέρματος.

3. Ανακατέψτε 10 σταγόνες RefectoCil Oxidant 3% με 2 cm χρώματος σε ένα πλαστικό μπολάκι χρησιμοποιώντας το στικ που περιλαμβάνεται.

4. Εφαρμόστε το χρώμα στις βλεφαρίδες και τα φρύδια με το RefectoCil Cosmetic Brush. Εξασφαλίστε επαρκή κάλυψη προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των μαλλιών.

5. Αφήστε τη βαφή για 5 έως 10 λεπτά ανάλογα με την επιθυμητή ένταση.

6. Σκουπίστε την περίσσεια χρώματος με βαμβάκι. Αν πέσει στο δέρμα, αφαιρέστε το γρήγορα με το RefectoCil Tint Remover. Προσέξτε τα μάτια και τις φρεσκοβαμμένες βλεφαρίδες.

7. Αφαιρέστε απαλά τα προστατευτικά χαρτιά και την περίσσεια χρώματος με στεγνό ή υγρό βαμβάκι. Χρειάζεται λίγη εξάσκηση, αλλά τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Οι νέες βλεφαρίδες και τα φρύδια σας θα τραβήξουν αμέσως την προσοχή και θα λάβετε πολλά κομπλιμέντα.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest