Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Аξεσουάρ για μανικιούρ

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Аξεσουάρ για μανικιούρ

Όχι μόνο το πρόσωπο, αλλά και τα χέρια και τα νύχια λένε πολλά για την προσωπικότητα, γι'αυτό πρέπει να τα προσέχετε συνεχώς. Μπορείτε να αποκτήσετε άψογα διατηρημένα νύχια ως μέρος της ρουτίνας φροντίδας σας στο σπίτι, απλώς στοιχηματίστε σε δοκιμασμένες μάρκες καλλυντικών απο τη σειρά μας. Εδώ θα βρείτε σετ μανικιούρ, καθώς και ατομικά βοηθήματα και αξεσουάρ: ψαλίδια, νυχοκόπτες, λίμες, μπλοκ λείανσης νυχιών και άλλα.

Πώς να πετύχετε το τέλειο μανικιούρ

Αρχικά, αφαιρέστε το παλιό βερνίκι νυχιών απο τα νύχια σας με ασετόν και βαμβάκι. Αφού πλύνετε και στεγνώσετε τα χέρια σας, κοντύνετε τα νύχια σας κόβοντας τα με ένα ψαλιδάκι ή έναν νυχοκόπτη και τελειώστε λιμάροντας τα με κινήσεις προς την μια κατεύθυνση μόνο. Αντί για τη λίμα απο μέταλλο ή χαρτί, προτείνουμε τη χρήση μιας ανθεκτικής υαλοκεραμικής λίμας, η οποίας αποτρέπει την επακόλουθη φθορά των νυχιών. Έπειτα, σπρώξτε προς τα πίσω τα πετσάκια και την επιδερμίδα με ένα ξύλινο ραβδί ή σπάτουλα. Για πιο παχύ δέρμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό ψαλίδι ή κάποιο άλλο βοήθημα αφαίρεσης παρανυχίδων.

Και εδώ έρχεται το διασκεδαστικό κομμάτι, δηλαδή το βερνίκι νυχιών. Θα ενισχύσετε το αποτέλεσμα του μανικιούρ σας χρησιμοποιώντας μια βάση και ένα gel top coat. Τα gel βερνίκια νυχιών έχουν γίνει hit, μπορείτε να πετύχετε το τέλειο μανικιούρ άνετα στο σπίτι σας και χωρίς τη χρήση UV / LED λάμπας. Αν δεν σας αρέσει να βάφετε τα νύχια σας, ολοκληρώστε το μανικιούρ σας γυαλίζοντας τα νύχια σας με μια λίμα γυαλίσματος.

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα για μανικιούρ στο σπίτι

Τα προϊόντα μανικιούρ της Ιταλο-Τσεχικής μάρκας Gabriella Salvete είναι εξαιρετικά δημοφιλή στην Ευρώπη. Ένα απο τα πιο δημοφιλή προϊόντα είναι το σετ μανικιούρ, κατάλληλο για κάθε γυναικεία τσάντα, το οποίο περιλαμβάνει λίμα νυχιών, ψαλιδάκι, τσιμπιδάκι, νυχοκόπτη και σπάτουλα για το σπρώξιμο των πετσιών. Στη σειρά Gabriella Salvete θα βρείτε διάφορα ψαλίδια νυχιών, λίμες απο γυαλί, διαχωριστικά δακτύλων απο αφρώδες υλικό ή μπλοκ γυαλίσματος νυχιών. Στην ενότητα Μανικιούρ μπορείτε επίσης να επιλέξετε σετ δώρων εστιασμένα στη συνολική περιποίηση των χεριών και των νυχιών.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest