Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Ρουζ

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ρουζ

Ένα σημαντικό μέρος του καθημερινού μακιγιάζ είναι η χρήση του ρουζ. Με τη βοήθειά του θα φωτίσετε το πρόσωπο και θα δώσετε το επιθυμητό υγιές χρώμα στα ζυγωματικά. Αποκτήστε το όνειρο μιας λαμπερής εμφάνισης χάρη σε μια κατάλληλα επιλεγμένη απόχρωση ρουζ!

Ποιο ρουζ να διαλέξετε;

Οι διάφορες μάρκες προσφέρουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αποχρώσεων, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε το καταλληλότερο ρουζ για το δέρμα σας. Τα πιο δημοφιλή εξακολουθούν να είναι τα συμπαγή ρουζ σε πούδρα, αλλά αρχίζουν σιγά σιγά να αποκτούν δημοτικότητα και τα υγρά, κρεμώδης και τα τζελ ρουζ . Η κατάλληλη απόχρωση επιλέγεται σχετικά με το δέρμα σας, αλλά γενικά ο κανόνας είναι ότι οι πιο απαλές αποχρώσεις , όπως το ροζ και το ροδακινί είναι κατάλληλες για κυρίες με ανοιχτόχρωμα μαλλιά και δέρμα και η χρυσές-καφέ αποχρώσεις προτιμούνται από τις μελαχρινές.

Η σωστή εφαρμογή για μια τέλεια εμφάνιση

Απλώστε το ρουζ με ένα μεγαλύτερο πινέλο, το καλύτερο είναι να επιλέξετε απευθείας από τα πινέλα που προορίζονται για την εφαρμογή του ρουζ. Όταν βάζετε ρουζ υγρό, κρέμα ή τζελ, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό σφουγγαράκι. Στην περίπτωση του ρουζ, ισχύει πάντα ο γνωστός κανόνας ότι όσο λιγότερο τόσο καλύτερο αποτέλεσμα. Πώς να εφαρμόσετε σωστά το ρουζ; Εφαρμόζεται στα ζυγωματικά για να τονίσει και να περιορίσει οπτικά το πρόσωπο. Τραβήξτε τα μάγουλα προς τα μέσα ώστε αυτά τα κόκαλα να αναδειχθούν καλύτερα και να καθορίσετε το σχήμα τους με ένα ρουζ. Αν θέλετε να διαμορφώσετε λίγο το πρόσωπό σας, ακολουθήστε πάντα το σχήμα του προσώπου σας. Όσο πιο λεπτό είναι το πρόσωπο τόσο πιο οριζόντια εφαρμόζεται το χρώμα, όσο πιο φαρδύ είναι το πρόσωπο, τόσο πιο κατακόρυφα εφαρμόζεται το χρώμα. Πάντα να προχωράτε από το αυτί προς τη μύτη. Ρίξτε μια ματιά στο e-shop μας και επιλέξτε το αγαπημένο σας ρουζ !

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest