Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Χωρις αλκοολ

Στοματικό διάλυμα

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Στοματικό διάλυμα

Νιώθετε ποτέ ότι ακόμα και μετά από σχολαστικό καθαρισμό με οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα, τα δόντια σας εξακολουθούν να μην είναι απολύτως καθαρά; Τότε έχετε δίκιο! Ακόμη και οι καλύτερες οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες δεν μπορούν να καθαρίσουν 100% την οδοντική πλάκα και να αφαιρέσουν τις ακαθαρσίες, γιατί απλά δεν εισχωρούν στα μεσοδόντια διαστήματα. Αλλά μην ανησυχείτε όπου δεν φτάνει η οδοντόβουρτσα, το στοματικό διάλυμα είναι εγγυημένο να διεισδύσει!

Σε τι χρησιμεύει το στοματικό διάλυμα;

Εκτός από τον τέλειο καθαρισμό ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας, το στοματικό διάλυμα προσφέρει πολλά άλλα ευεργετικά αποτελέσματα. Θα σας προσφέρει μια δροσερή αναπνοή, μερικά από αυτά μπορούν επισης να λευκάνουν τα δόντια σας και να σκοτώσουν αξιόπιστα τα επιβλαβή βακτήρια. Αποκτήστε την ακαταμάχητη αίσθηση των τέλεια καθαρών δοντιών με στοματικό διάλυμα!

Το πιο δημοφιλές στοματικό διάλυμα

Δοκιμάστε αποτελεσματικά στοματικά διαλύματα από δημοφιλείς μάρκες όπως Listerine, Ecodenta και Swissdent. Το αποτέλεσμα θα είναι υγιή και όμορφα δόντια, εκπληκτικά φρέσκια αναπνοή και αίσθηση πλήρης καθαρότητας. Ποιο στοματικό διάλυμα θα επιλέξετε;

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: