Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Ξυριστικές μηχανές

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ξυριστικές μηχανές

Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να φανταστούν τη ζωή χωρίς ξυράφι. Ενώ οι άνδρες συνήθως ξυρίζουν τα γένια του προσώπου τους, τα γυναικεία ξυράφια είναι σχεδιασμένα για μικροσκοπικές τρίχες στις μασχάλες, τη βουβωνική χώρα και τα πόδια. Για να πετύχετε ένα ανώδυνο ξύρισμα και να αποφύγετε πιθανούς τραυματισμούς, στοιχηματίστε σε μια ποιοτική ξυριστική μηχανή από την ποικιλία μας. Η χρήση ξυραφιού είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρήγορα και εύκολα. Το ξυράφι είναι μέρος των ειδών μπάνιου κάθε σύγχρονου ατόμου που θέλει να διατηρήσει καλή υγιεινή και αξιοπρεπή εμφάνιση. Στη ποικιλία μας, θα βρείτε ξυράφια κατάλληλα για όλες τις προτιμήσεις - μιας χρήσης, με διαφορετικό αριθμό λεπίδων, με ενυδατικές λεπίδες αλλά και δημοφιλή ξυραφάκια με ανταλλακτικά κεφάλια

Γυναικεία ξυραφάκια

Το ξύρισμα, δηλαδή η αφαίρεση τμημάτων της τρίχας στην επιφάνεια του δέρματος, είναι από καιρό μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους. Σε αντίθεση με την αποτρίχωση, όπου οι τρίχες αφαιρούνται απο τις ρίζες, είναι ένας πολύ γρήγορος και ανώδυνος τρόπος για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Αποκτήστε ένα γυναικείο ξυραφάκι από γνωστές μάρκες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν ιδιαίτερα η Gillette και η Wilkinson. Με το κατάλληλο ξυραφάκι και με έναν αφρό ή τζελ ξυρίσματος, θα απολαύσετε απαλή και λεία επιδερμίδα.

Τα καλύτερα ξυραφάκια για άνδρες

Ποιο ξυραφάκι είναι το καλύτερο; Δεν υπάρχει σαφής απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Το δέρμα και τα γένια κάθε άντρα έχουν διαφορετικές απαιτήσεις, και επομένως κάτι διαφορετικό θα ταιριάζει σε κάθε άντρα. Ίσως ο πιο διάσημος κατασκευαστής είναι η μάρκα Gillette, η οποία προσφέρει έναν ανεξάντλητο αριθμό ξυραφιών. Τείνουν να έχουν ενυδατικές λεπίδες για άμεση καταπράυνση του δέρματος και διαφορετικό αριθμό λεπίδων για σχολαστικό ξύρισμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε αφρό ή τζελ ξυρίσματος. Και αν θέλετε να απαλύνετε το δέρμα σας και του δώσετε ένα ευχάριστο άρωμα, μην ξεχάσετε να πάρετε ένα κατάλληλο aftershave.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest