Αρωματικά έλαια

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρωματικά έλαια

Η χρήση αρωματικού λαδιού θα κάνει την ημέρα σας πιο ευχάριστη. Το αρωματικό λάδι είναι κατάλληλο για άτομα με ξηρό δέρμα, διότι εκτός από ότι αφήνει ένα υπέροχο άρωμα, ενυδατώνει και φροντίζει τέλεια το δέρμα. Είναι ένα είδος αρώματος του οποίου το στοιχείο φορέα είναι το λάδι και όχι το νερό. Το άρωμα με τη μορφή αρωματικού λαδιού έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη σαγήνευσή του όλη μέρα και όλη νύχτα.

Πώς να εφαρμόσετε σωστά το αρωματικό λάδι;

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε σταγόνα αρωματικού λαδιού, εφαρμόστε το σε στα ζεστά παλμικά σημεία του δέρματος . Αυτά περιλαμβάνουν τους καρπούς, τους αγκώνες, τους καρπούς, το ντεκολτέ, το δέρμα πίσω από τα αυτιά ή τον λαιμό. Χάρη στη θερμότητα αυτών των σημείων, το αρωματικό λάδι θα αναπτυχθεί αργά και θα σας προσφέρει υπέροχη αίσθηση και άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε το επιλεγμένο αρωματικό λάδι στις άκρες των μαλλιών σας.

Τα πιο δημοφιλή αρωματικά έλαια

Είναι αναμφίβολο ότι το αρωματικο λάδι της ιταλικής μάρκας Frais Monde είναι απο τα πιο δημοφιλή. Χάρη στην απαλή του σύνθεση, δεν ερεθίζει το δέρμα, δεν περιέχει PEG, parabens ή νικέλιο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε floral, ανατολίτικα, ξυλώδη, αισθησιακά αρώματα μόσχου, κεχριμπάρι, γκουρμέ και υδάτινα αρώματα ιδανικά για χαλάρωση.

Κάντε τις καθημερινές σας πιο ευχάριστες με ένα αρωματικό λάδι - θα ενθουσιαστείτε από το όμορφα αρωματικό, απαλό και ελαστικό δέρμα σας. Είναι επίσης μια καλή συμβουλή για ένα μικρό δώρο για μια γυναίκα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest