Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Concealer

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Concealer

Οι συχνές ατέλειες του δέρματος περιλαμβάνουν ερυθρότητα, σπυράκια και κύκλους κάτω από τα μάτια. Το concealer θα σας βοηθήσει εύκολα να αποκτήσετε άψογο δέρμα. Τα concealers είναι λοιπόν ένας από τους απαραίτητους εξοπλισμούς για μια τσάντα. Χωρίζονται σε στερεά και υγρά , εξαρτάται μόνο από εσάς ποια μορφή concealer προτιμάτε.

Τι χρώμα concealer χρειάζεστε;

Κατά την επιλογή ενός concealer, το χρώμα του είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Τα πράσινα concealers είναι ιδανικά για κοκκινωπές περιοχές, έπειτα μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε concealer στην απόχρωση του δέρματός σας. Τα κίτρινα concealers είναι ιδανικά για να καλύπτουν τους κύκλους κάτω από τα μάτια, και το concealer σε μια απόχρωση πιο ανοιχτή από το δέρμα σας για να φωτίσει το πρόσωπο σας. Τα Universal concealers στον τόνο του δέρματός σας μπορούν να κρύψουν όλες τις μικρές ατέλειες και μερικά από αυτά θα φωτίσουν όμορφα το δέρμα σας.

Δέρμα χωρίς ορατές ατέλειες

Η εφαρμογή concealer είναι πολύ εύκολη. Το concealer πρέπει να εφαρμοστεί ελαφρά στο σημείο που θέλετε να καλύψετε, έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό. Πείτε αντίο στις ατέλειες του δέρματος χάρη σε μια μεγάλη γκάμα αποτελεσματικών concealers από την προσφορά μας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: