Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free

Προϊόντα για τη διαμόρφωση φρυδιών

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Προϊόντα για τη διαμόρφωση φρυδιών

Τα φρύδια είναι από τα βασικά μέρη του προσώπου που μπορούν να καθορίσουν τη συνολική έκφραση και την εμφάνισή του. Τα σωστά διαμορφωμένα φρύδια θα τραβήξουν την προσοχή στα μάτια σας και θα υπογραμμίσουν τέλεια την ομορφιά τους. Ενώ στο παρελθόν οι γυναίκες έπρεπε να αρκεστούν στο τσιμπιδάκι και ένα μολύβι φρυδιών, σήμερα υπάρχουν πολλά καλλυντικά βοηθητικά που θα σας βοηθήσουν στο να σχηματίσετε τα φρύδια σας.

Κούρεμα φρυδιών με επαγγελματικό αποτέλεσμα

Στην αγορά σήμερα, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για τέλειο σχήμα, συμπληρώνοντας την πυκνότητα των φρυδιών ή τονίζοντας το χρώμα τους. Τα τελευταία χρόνια εκατομμύρια γυναίκες έχουν λατρέψει και προτειμούν τις πούδρες, τα τζελ, την μάσκαρα και τις πομάδες φρυδιών, με τα οποία πετυχαίνουν την τέλεια εμφάνιση των φρυδιών τους. Μόλις μάθετε να να χρησιμοποιείτε σωστά , τα φρύδια σας θα γίνουν η τέλεια διακόσμηση του προσώπου σας.

Παλέτες φρυδιών και ολοκληρωμένα σετ

Αν θέλετε να έχετε όλα τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης φρυδιών στη διάθεσή σας, επιλέξτε ένα σετ ή μια παλέτα στα οποία θα βρείτε τον πλήρη εξοπλισμό. Οι παλέτες συνήθως περιέχουν χρωματιστές σκιές ή πούδρες για φρύδια μαζί με ένα πρακτικό απλικατέρ, σε κάποιες θα βρείτε ακόμη και τσιμπιδάκια και πολλά άλλα βοηθήματα. Τα φρύδια σας θα είναι απολύτως τέλεια πάντα και παντού!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest