Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
Φυσικα
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free

Νερό καθαρισμού προσώπου

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Νερό καθαρισμού προσώπου

Το νερό καθαρισμού είναι απαραίτητο για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος και χρησιμοποιείται μετά από τζελ ή γαλάκτωμα καθαρισμού. Αφαιρεί απαλά τα υπολείμματα του μακιγιάζ και άλλων καλλυντικών από το δέρμα και το προετοιμάζει για μετέπειτα περιποίηση - εφαρμογή ορού, κρέμας ημέρας ή νύχτας και κρέμας ματιών. Το νερό καθαρισμού αναζωογονεί ευχάριστα και τονώνει το πρόσωπο και το ντεκολτέ. Μετά τον καθαρισμό, το δέρμα ηρεμεί, γίνεται μαλακό, ελαστικό και λαμπερό.

Επιλέξτε ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας

Τα κύρια κριτήρια επιλογής για νερό καθαρισμού περιλαμβάνουν τον τύπο δέρματος: πολύ ξηρό, ξηρό, κανονικό, μικτό, λιπαρό και όλους τους τύπους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε λοσιόν ανάλογα με το πρόβλημα του δέρματος σας, για παράδειγμα ευαίσθητο και ερεθισμένο, με ακμή, με γραμμές και ρυτίδες, αφυδατωμένο… Η μηχανή αναζήτησης θα σας προσφέρει προϊόντα «κομμένα στα μέτρα σας».

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή νερά καθαρισμού;

Τα καλύτερα νερά καθαρισμού σύμφωνα με τις αξιολογήσεις πελατών τα καλύτερα προϊόντα είναι αυτά που παρέχονται στην αγορά από τις Clinique, NUXE, Juvena, Clarins ή Lancome. Οι απαιτητικοί χρήστες εκτιμούν επίσης το σπρέι δέρματος Chanel με βιταμίνες, ειδικά το ζεστό καλοκαίρι, όταν η ενυδάτωση δεν είναι ποτέ αρκετή. Τα νερά καθαρισμού Biotherm είναι επίσης περιζήτητα για όλους τους τύπους δέρματος, με βάση τις επιδράσεις του ιαματικού νερού και άλλων φυσικών ουσιών.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest