Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free

Ξηρό σαμπουάν

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ξηρό σαμπουάν

Σε πιέζει ο χρόνος, κάπου θα πρέπει να είσαι σε λίγο, αλλά ταυτόχρονα ξέρεις ότι τα μαλλιά σου θέλουν λούσιμο αλλά δεν έχεις χρόνο για να τα λούσεις; Μπορεί να είναι λιπαρά, εξαντλημένα και άψυχα, αλλά το πλύσιμο, το στέγνωμα και το styling τους θα έπερνε ακόμα παραπάνω χρόνο... Τι γίνεται τώρα; Θα σας σώσει ένα καλλυντικό θαύμα που ονομάζεται ξηρό σαμπουάν!

Τι κερδίζετε χρησιμοποιώντας ξηρό σαμπουάν;

Το ξηρό σαμπουάν είναι πρακτική και βολική λύση για να φρεσκάρετε τα λιπαρά μαλλιά σας όταν ταξιδεύετε ή είσαστε σε διακοπές. Με μερικές κινήσεις μέσα σε μερικά λεπτά μπορείτε να φέρετε πίσω την λάμψη των μαλλιών σας. Όταν στη συνέχεια χτενίσετε τα μαλλιά σας, θα εκπλαγείτε από τον επανακτημένο όγκο και φρέσκο άρωμα τους. Ανεξαρτήτα αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο ή ταξιδεύετε, η χρήση του ξηρού σαμπουάν είναι μια έυκολη λύση για ένα όμορφο χτένισμα.

Ξηρό σαμπουάν: απλά επιλέξτε

Μπορείτε να επιλέξει απο την ιστοσελίδα μας μια σειρά από ξηρά σαμπουάν, εκεί θα βρείτε προϊόντα για όλους τους τύπους μαλλιών. Είναι ιδανικά για καταστάσεις που θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο ή ταξιδεύετε, η χρήση του ξηρού σαμπουάν είναι μια έυκολη λύση για ένα όμορφο χτένισμα. Τα αγαπημένα και πιο δημοφιλή τα τελευταία έτη είναι τα αρωματικά ξηρά σαμπουάν Batiste, αλλά σήμερα οι περισσότερες μάρκες καλλυντικών μαλλιών προσφέρουν τον αντιπρόσωπό τους σε αυτόν τον τομέα, όπως οι Schwarzkopf, TONI & GUY, Revlon Professional ή Kallos. Διάλεξε το αγαπημένο σου!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest