🚚 Δωρεάν μεταφορικά με επιλεγμένες μάρκες

 

Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Κερία για τα μαλλιά

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Κερία για τα μαλλιά

Τα κεριά μαλλιών είναι ένα απαραίτητο προϊόν styling, ειδικά όταν δημιουργείτε χτενίσματα σε κοντά μαλλιά. Το κύριο καθήκον του κεριού είναι να δώσει στα μαλλιά το επιθυμητό σχήμα και σταθεροποίηση, χάρη στο οποίο το χτένισμα θα διαρκέσει όλη την ημέρα ή το βράδυ. Η ποικιλία είναι πολύ μεγάλη - μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα σε στερεά κεριά μαλλιών, αφρώδη κεριά, κεριά σε σπρέι, πηλό και πάστες μαλλιών. Επιπλέον, ορισμένα κεριά παρέχουν αποτελεσματικά συστατικά για λάμψη και ενυδάτωση των μαλλιών και προστατεύουν τα μαλλιά από βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις και υγρασία.

Η επιλογή του καλύτερου κεριού μαλλιών είναι παιχνιδάκι στο e-shop μας

Στο e-shop μας μπορείτε να ταξινομήσετε τα κεριά μαλλιών ανά φύλο (άνδρες, γυναίκες, unisex), μάρκες καλλυντικών ή βαθμό σταθεροποίησης (αδύναμη, μεσαία, δυνατή, εξαιρετικά δυνατή) . Οι επιλογές ταξινόμησης βρίσκονται στη στήλη στα αριστερά. Χάρη στο φιλτράρισμα, θα βρείτε αμέσως το προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σας. Ένας άλλος οδηγός μπορεί να είναι συμβουλές πελατών για τα κεριά μαλλιών με τις καλύτερες πωλήσεις ή την καλύτερη βαθμολογία.

ΤΟΠ κεριά μαλλιών: Goldwell, Schwarzkopf, L'Oréal Paris

"Δίνει λάμψη, διατηρεί τα μαλλιά σε φόρμα και δεν κολλάει," είναι μια απο τις κριτικές πελατών για το Goldwell Style Sign Creative Texture Unlimitor Hair Wax Spray. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, όπως και το Schwarzkopf 3DMEN Molding Wax ή το εξαιρετικά ισχυρό L'Oréal Paris Studio Line Architect Gloss Wax. Εφαρμόστε τα προϊόντα σε στεγνά μαλλιά και δώστε τους σχήμα με τα δάχτυλά σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: