Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free
Για επαγγελματικη χρηση

Περιποίηση μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Περιποίηση μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα

Τα μαλλιά είναι η κορόνα ομορφιάς σας, αλλά κάθε μέρα πέφτουν θύματα της σκόνης, της βροχής, του παγετού, του ηλιακού φωτός ή των υψηλών θερμοκρασιών κατά το styling. Με τη βοήθεια προϊόντων για περιποίηση των μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα, μπορείτε να προστατέψετε αξιόπιστα τα μαλλιά σας από τις κακές καιρικές συνθήκες καθώς και από το συχνό στέγνωμα και ίσιωμα τους. Ορισμένα προϊόντα παρέχουν επίσης στα μαλλιά και βαθιά θρέψη, συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης των ριζών των μαλλιών. Επιλέξτε αυτό το προηγμένο καλλυντικό άνετα στο e-shop σήμερα!

Επαναφέρει την ομορφιά και την υγεία των μαλλιών

Η σειρά περιποίησης μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα περιλαμβάνει μαλακτικά, σπρέι, θρεπτικούς ορούς και αποτελεσματικά έλαια μαλλιών. Τα μεμονωμένα προϊόντα εστιάζουν επίσης στην επίλυση ορισμένων προβλημάτων - για παράδειγμα, ενυδατώνουν εντατικά, αναζωογονούν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, χαρίζουν όγκο κλπ.

Collistar Leave-In Care

Το Collistar Pure Actives Reconstructing Replumping Spray δημιουργεί ένα μεγάλο φράγμα ενάντια στις αρνητικές επιπτώσεις στα μαλλιά σας. Προστατευτικό σπρέι με κερατίνη και υαλουρονικό οξύ προστατεύει τα μαλλιά από χημικές και μηχανικές βλάβες, τους παρέχει 100% ενυδάτωση και τέλεια εμφάνιση. Εφαρμόζεται σε λουσμένα, στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά και αφήνεται να δράσει μέχρι το επόμενο λούσιμο. Η φημισμένη ιταλική μάρκα Collistar αποτελεί πάντα εγγύηση για τα σύγχρονα και αποτελεσματικά καλλυντικά.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest