Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner 300 ml
Μαλακτικό για ταλαιπωρημένα μαλλιά21,00 €
Διαθέσιμο
Κωδικός: 132461
26,00 €
Έτοιμο για άμεση αποστολή από 4,20 €, ενδέχεται να το παραλάβετε περίπου στις 11.11..
20+ χρόνια στην αγορά – εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη.
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 119,00 €.
Εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής – Lattafa, Afnan, Armaf, French Avenue και άλλα.
Το Redken Acidic Perfecting Concentrate Leave-in Treatment είναι η πιο συμπυκνωμένη leave-in φροντίδα της σειράς Acidic Bonding Concentrate, που προσφέρει εντατική θρέψη και ενδυνάμωση στα μαλλιά. Ειδικά σχεδιασμένο για χημικά και μηχανικά αποδυναμωμένα μαλλιά, εξασφαλίζει προστασία από τη φθορά, αποκαθιστά τη δύναμη και βοηθά στη δημιουργία νέων δεσμών στη δομή της τρίχας.
Ιδιότητες
Βασικά οφέλη
Χρήση
Συμβουλές φροντίδας
Το Redken Acidic Perfecting Concentrate Leave-in Treatment είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να αποκαταστήσουν τη δύναμη και την ομορφιά των μαλλιών τους, να εξασφαλίσουν τη μακροχρόνια υγεία τους και να τα προστατεύσουν από περαιτέρω φθορά.
S.M. Těšínská
Το καλύτερο προϊόν από όλη τη σειρά, δεν βαραίνει τα μαλλιά, αντίθετα, τα κάνει όμορφα "αφράτα", τα μαλλιά χτενίζονται εύκολα και μυρίζουν υπέροχα.
S.M. Těšínská
Το καλύτερο προϊόν από όλη τη σειρά, δεν βαραίνει τα μαλλιά, αντίθετα, είναι όμορφα "αφράτα", τα μαλλιά χτενίζονται εύκολα και μυρίζουν υπέροχα.
Μάθετε περισσότερα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ
Lattafa, Afnan, Armaf, French Avenue και άλλων κορυφαίων brands.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Πληρώστε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Αρώματα, καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς με γρήγορη αποστολή.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 119 €
Παράδοση σε διεύθυνση ή σημείο παραλαβής.