Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Ορός μαλλιών

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ορός μαλλιών

Υποφέρετε από σπασμένες άκρες, εύθραυστα ή ξηρά μαλλιά; Μερικές φορές η τακτική φροντίδα μόνο με μαλακτικό ή μάσκα μαλλιών δεν είναι αρκετή. Είναι καιρός λοιπόν να δώσετε ώθηση στα μαλλιά σας με τη μορφή ενός ορού μαλλιών. Μια επιπλέον δόση θρέψης και ενυδάτωσης μετατρέπει αμέσως τα κατεστραμμένα μαλλιά σας σε αγνώριστα!

Ορός μαλλιών για όλους τους τύπους μαλλιών

Επιλέξτε έναν ορό ανάλογα με τον τύπο μαλλιών ή τα αποτελέσματά που χρειάζονται περισσότερο τα μαλλιά σας τώρα. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα περιλαμβάνουν τους ορούς μαλλιών που αναζωογονούν, ενισχύουν και ενυδατώνουν, μερικά από τα οποία εστιάζουν άμεσα στη βοήθεια των εύθραυστων άκρων, ενώ άλλα διευκολύνουν το χτένισμα των μαλλιών σας. Άνδρες και γυναίκες αναζητούν συχνά αποτελεσματικούς ορούς κατά της τριχόπτωσης, στην αγορά θα βρείτε επίσης προϊόντα για όγκο, λάμψη ή λείανση μαλλιών και έντονο χρώμα. Εσείς τι ορό μαλλιών θα επιλέξετε;

Πώς χρησιμοποιώ τον ορό μαλλιών;

Όταν χρησιμοποιείτε ορό μαλλιών, ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες που βρίσκονται πάνω στο προϊόν. Ενώ ορισμένα προϊόντα εφαρμόζονται μόνο στο μήκος των μαλλιών και δεν ξεβγάζονται, άλλα πρέπει να εφαρμόζονται απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής και να ξεπλένονται καλά μετά από λίγα λεπτά. Ορισμένοι οροί μαλλιών λειτουργούν καλύτερα όταν χρησιμοποιούνται τακτικά, άλλοι όταν απλώς εφαρμόζονται λιγότερο συχνά. Για παράδειγμα, όταν μόλις ετοιμάζεστε για ένα σημαντικό γεγονός και θέλετε ένα απόλυτα τέλειο χτένισμα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest