Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Πρέσες μαλλιών

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Πρέσες μαλλιών

Ισιωτική πρέσα μαλλιών

Οι πρέσες μαλλιών χρησιμοποιούνται καθημερινά από πολλές κυρίες σε όλο τον κόσμο. Με τη βοήθειά του, η διατήρηση ίσια και λεία μαλλιά είναι εύκολη και οικονομικά προσιτή. Τα στρογγυλεμένα σχήματα ορισμένων από τις πρέσες μαλλιών τα καθιστούν κατάλληλα ακόμα και για μπούκλες μαλλιών.

Πώς να επιλέξετε μια ισιωτική πρέσα μαλλιών;

Σήμερα, είναι διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία ισιωτικών μαλλιών με διαφορετικά σχέδια, λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Η επιλογή του υλικού των πλακών και το μέγεθός τους είναι εξαιρετικά σημαντική. Μια άλλη σημαντική λειτουργία είναι η ρύθμιση της θερμοκρασίας της πρέσας. Η πολύ υψηλή θερμοκρασία δεν είναι προτιμότερη γιατί καταστρέφει τα μαλλιά σε βάθος.

Υλικό των πιάτων - ισιωτική πρέσα μαλλιών

Διαφορετικά υλικά έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Υλικά υψηλής ποιότητας είναι το τεφλόν, τα κεραμικά, η τουρμαλίνη, τα υαλοκεραμικά και το μάρμαρο. Τα πιο ακριβά ισιωτικά μαλλιών συνδυάζουν πολλά διαφορετικά υλικά για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα με ελάχιστη ζημιά στα μαλλιά.

Μέγεθος των πιάτων - ισιωτική πρέσα μαλλιών

Για ίσιωμα μπορείτε να επιλέξετε ισιωτικό μαλλιών με φαρδύτερα πιάτα. Εάν θέλετε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για να διαμορφώσετε μπούκλες, επιλέξτε στενές πλάκες με στρογγυλεμένες άκρες.

Ρύθμιση θερμοκρασίας - ισιωτική πρέσα μαλλιών

Η θερμοκρασία που χρησιμοποιείτε για να ισιώσετε τα μαλλιά σας είναι εξαιρετικά σημαντική. Όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντοχή της τρίχας. Η ιδανική θερμοκρασία για ίσιωμα εξαρτάται πολύ από τα ίδια τα μαλλιά. Για μαλλιά με αδύνατα μαλλιά, συνιστάται θερμοκρασία από 100 έως 130 βαθμούς. Εάν είστε ένα από τα άτομα με πυκνά και πυκνά μαλλιά, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χρησιμοποιήσετε υψηλότερες θερμοκρασίες.

Ειδικά χαρακτηριστικά - ισιωτική πρέσα μαλλιών

Ορισμένα ισιωτικά μαλλιών έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως η θεραπεία με κερατίνη κατά το ίσιωμα. Αυτές οι λειτουργίες κάνουν τις συσκευές πιο ακριβές, αλλά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές με τη συνεχή χρήση της πρέσας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest