Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Κλιπ μαλλιών

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Κλιπ μαλλιών

Δεν ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε τα ατίθασα μαλλιά; Λαχταράτε ένα εντυπωσιακό χτένισμα, το οποίο να παραμένει το ίδιο απο το πρωί ως ο βράδυ; Ένας τρόπος για να πετύχετε αυτή την ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε εξελιγμένα κλιπ μαλλιών. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από διαθέσιμες επιλογές - το κλιπ μπορεί να κρατήσει μια παραδοσιακή αλογοουρά αντί για ένα λαστιχάκι μαλλιών, αλλά μπορείτε επίσης να σχηματίσετε και ονειρεμένους κότσους και φαινομενικά περίπλοκα πλεγμένα χτενίσματα. Όταν έχετε ένα εύχρηστο εργαλείο όπως τα κλιπ μαλλιών, η φαντασία σας μπορεί να πετάξει σε ατελείωτα ύψη…

Μεγάλη ποικιλία σε κλιπ μαλλιών

Αντικαταστήστε τις κορδέλες και τα λαστιχάκια με αυθεντικά κλιπ μαλλιών . Διατίθενται σε πολλά σχήματα, μεγέθη, χρώματα και σχέδια. Από εσάς εξαρτάται ποιο θα επιλέξτε : κατάλληλο για το σχολείο και το γραφείο, ή ένα διακριτικό διακοσμητικό κλιπ, με το οποίο θα γίνετε αμέσως το κέντρο της παρέας .Μπορείτε επίσης πολύ εύκολα να ταιριάξετε το ντύσιμο σας με το κατάλληλο κλιπ για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Απλώς πιάστε τα μαλλιά σας με ένα κλιπ και ετοιμαστείτε να κατακτήσετε την καθημερινότητά σας

Δοκιμάστε, για παράδειγμα, τα mini, midi και maxi κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κλιπ μαλλιών Linziclip, των οποίων το σχήμα και το σχέδιο πιάνουν σφιχτά το χτένισμά σας χωρίς να γλιστράει και το κρατούν όλη μέρα. Η χρήση του κλιπ Linziclip είναι εύκολη. Πρώτα χτενίστε τα μαλλιά, στη συνέχεια κάντε μπούκλες ή προσαρμόστε το στο επιθυμητό χτένισμα, με το άλλο χέρι πιάστε το κλιπ, ανοίξτε το και κουμπώστε τα μαλλιά μέσα σε αυτό. Αυτό είναι όλο - ακόμη και τα μικρά κορίτσια, ή οι μπαμπάδες και οι παππούδες, μπορούν να το χειριστούν. Όλοι θα θαυμάσουν τις εκπληκτικές δημιουργίες στα μαλλιά σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest