Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Προϊόντα θερμικής προστασίας για τα μαλλιά

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Προϊόντα θερμικής προστασίας για τα μαλλιά

Για να έχετε υγιή και όμορφα μαλλιά που υπόκεινται σε θερμική επεξεργασία - ίσιωμα, πιστολάκι, περμανάντ, κλπ., είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε προϊόντα θερμικής προστασίας υψηλής ποιότητας για τα μαλλιά. Εάν τα μαλλιά σας εκτίθενται συχνά σε υψηλές θερμοκρασίες που μπορούν εύκολα να τα καταστρέψουν, μην ανησυχείτε, σας έχουμε τη λύση. Αποκτήστε ένα σπρέι θερμικής προστασίας μαλλιών που προστατεύει τα μαλλιά σας από τη φθορά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τις υψηλές θερμοκρασίες

Το συχνό στέγνωμα με πιστολάκ ή το ίσιωμα των μαλλιών οδηγεί σε στέγνωμα, φθορά, ευθραυστότητα και ταλαιπωρημένες άκρες. Τα κανονικά μαλλιά με τη μορφή κατάλληλης μάσκας μαλλιών θα επαναφέρουν τα μαλλιά σας σε εξαιρετική φόρμα, αλλά είναι πολύ καλύτερο να αποτρέψετε πιθανές βλάβες χάρη σε ένα σπρέι θερμικής προστασίας μαλλιών.

Αποτελεσματική προστασία κατά το θερμικό styling

Δοκιμάστε επαγγελματικά σπρέι θερμικής προστασίας μαλλιών από γνωστές μάρκες όπως Wella, Tigi, Revlon Professional, L'Oréal Professionnel ή Schwarzkopf. Στη σύνθεσή τους θα βρείτε τόσο προστατευτικά όσο και θρεπτικά συστατικά και μερικά από αυτά θα σας εκπλήξουν ευχάριστα με μια αποτελεσματική στερέωση του χτενίσματος.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest