Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Οδοντόκρεμες

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Οδοντόκρεμες

Ονειρεύεστε ένα τέλειο χαμόγελο και καθαρά λευκά δόντια; Η σωστά επιλεγμένη οδοντόκρεμα μπορεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας. Ο καθημερινός βοηθός καθαρισμού των δοντιών θα αφαιρέσει όλη τη βρωμιά από τα δόντια σας, θα βοηθήσει στον καθαρισμό των μεσοδόντιων διαστημάτων και θα αφήσει την αναπνοή σας ευχάριστα φρέσκια. Η ποιοτική οδοντόκρεμα και το βούρτσισμα των δοντιών σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα είναι ο καλύτερος τρόπος για ένα ονειρεμένο όμορφο χαμόγελο.

Οδοντόκρεμα για όλους

Ο καθένας μπορεί να επιλέξει από την μεγάλη γκάμα οδοντόκρεμων. Σας παρουσιάζουμε μια τεράστια ποικιλία από λευκαντικές οδοντόκρεμες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει ξεκάθαρα η μαύρη οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα. Υπάρχουν οδοντόκρεμες που αφαιρούν ίχνη καπνίσματος, λεκέδες από κρασί και καφέ, οδοντόκρεμες για την ενίσχυση του σμάλτου ή για μια τέλεια δροσερή αναπνοή. Μερικά αποτρέπουν το σχηματισμό πέτρας ή πλάκας, άλλα παρέχουν εξαιρετική φροντίδα στα ευαίσθητα δόντια. Προσφέρουμε στα παιδιά νόστιμες οδοντόκρεμες για παιδιά με διαφορετικές γεύσεις φρούτων.

Ένας αποτελεσματικός συνδυασμός επιστήμης και φύσης

Μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στη στοματική υγιεινή είναι αναμφίβολα η καινοτόμος μάρκα Ecodenta. Οι οδοντόκρεμες Ecodenta χρησιμοποιούν αποτελεσματικά φυσικά εκχυλίσματα και τα αποτελέσματα κάθε οδοντόκρεμας είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα. Ένας άλλος αποδεδειγμένος κατασκευαστής είναι η Swissdent, το όνομα του οποίου υποδηλώνει την ελβετική προέλευση και την παροιμιώδη ελβετική του ποιότητα. Επιλέξτε μια κατάλληλη επώνυμη οδοντόκρεμα και δείτε πώς βελτιώνεται η κατάσταση του στόματός σας μετά την πρώτη χρήση.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest