Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Οδοντόβουρτσες

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Οδοντόβουρτσες

Η προσεκτική στοματική υγιεινή είναι ολοένα και πιο σημαντική για τους ανθρώπους, επειδή επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση των δοντιών στη μέση και μεγαλύτερη ηλικία. Οι σύγχρονες οδοντόβουρτσες εγγυώνται 100% απαλό καθαρισμό δοντιών και ούλων. Οι ποιοτικές και οι μεσοδόντιες οδοντόβουρτσες βοηθούν στη διατήρηση της τέλειας υγιεινής των δοντιών. Για τα παιδιά, υπάρχουν μαλάκες και απαλές οδοντόβουρτσες σε χαρούμενα χρώματα που θα κάνουν το βούρτσισμα των δοντιών πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία. Γνωρίζατε ότι οι οδοντόβουρτσες μπορούν να συμπεριληφθούν και σε συσκευασία δώρου; Με ένα τέτοιο δώρο, για παράδειγμα από τη μάρκα Swiss Smile, σίγουρα θα κερδίσετε πόντους απο τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πώς χρησιμοποιούνται οι οδοντόβουρτσες;

Βουρτσίστε τα δόντια σας με μια οδοντόβουρτα πιστοποιημένης μάρκας και οδοντόκρεμα δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον 2 λεπτά. Εστιάστε στο σημείο που τα ούλα προσκολλώνται στο σμάλτο των δοντιών Στα πρώτα σημάδια φθοράς των ινών, αντικαταστήστε την οδοντόβουρτσα με μια νέα - κάθε 3 μήνες, σύμφωνα με την δική μας εμπειρία (για παράδειγμα, στις αρχές Ιανουαρίου, Απριλίου, Ιουλίου και Οκτωβρίου). Χρησιμοποιήστε επίσης τα μεσοδόντια βουρτσάκια μια φορά την ημέρα, τα οποία αλλάζετε μετά από ένα μήνα το πολύ. Σας συνιστούμε να παραγγείλετε οδοντόβουρτσες για όλη την οικογένεια τουλάχιστον μισό χρόνο νωρίτερα και έτσι να απαλλαγείτε από τις συνεχείς ανησυχίες για την εύρεση τους.

Swissdent και άλλες δημοφιλείς μάρκες οδοντόβουρτσας

Η τριάδα των χρωματιστών οδοντόβουρτσων Swissdent Profi Colors Trio είναι πολύ δημοφιλής. Οι σύγχρονες οδοντόβουρτσες διευκολύνουν τον καθαρισμό των δοντιών, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιοχές της στοματικής κοιλότητας. Μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη οδοντόβουρτσα σύμφωνα με τις ανάγκες σας στην ποικιλία μας. Συμπεριλάβετε επίσης την μάρκα Oral-B ή την οικολογική οδοντόβουρτσα από μπαμπού My White Secret Bamboo Toothbrush Soft στην καθημερινή υγιεινή σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest