Μεσοδόντια οδοντοβουρτσάκια

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Μεσοδόντια οδοντοβουρτσάκια

Οι άνθρωποι νοιάζονται όλο και περισσότερο για την οδοντική υγιεινή τους, γιατί επηρεάζει θεμελιωδώς την κατάσταση των δοντιών στη μέση και μεγαλύτερη ηλικία. Οι πιο σημαντικές είναι οι οδοντόβουρτσες - οι οποίες εγγυώνται 100% και ταυτόχρονα απαλό καθαρισμό δοντιών και ούλων. Διαθέτουμε επαγγελματικά οδοντικά και μεσοδόντια βουρτσάκια για τέλεια οδοντική υγιεινή, που διακρίνονται από το σχήμα, το μέγεθος, τον κατασκευαστή και το πλάτος. Τα μεσοδόντια βουρτσάκια της ελβετικής μάρκας Curaprox, που συγκεντρώνει επαγγελματική εμπειρία από το 1940, έχουν αποδειχθεί ως την πιο αποτελεσματική πρόληψη της τερηδόνας και της ουλίτιδας . Μια άλλη επιλογή είναι η μάρκα TePe.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μεσοδόντια βουρτσάκια

Εκτός από την κανονική οδοντόβουρτσα, η οποία χρησιμοποιείται τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα και αλλάζεται μετά από περίπου ένα τέταρτο του έτους, είναι απαραίτητο μία φορά την ημέρα (το βράδυ) να χρησιμοποιείτε μεσοδόντια βουρτσάκια διαφόρων πλάτους (όπως συνιστάται από την οδοντιατρική υγιεινή). Αυτά τα ειδικά βοηθήματα χρησιμοποιούνται για τον σχολαστικό καθαρισμό των μεσοδόντιων διαστημάτων, τα οποία συχνά ξεχνιούνται. Τα μεσοδόντια βουρτσάκια πρέπει να αντικατασταθούν μετά από ένα μήνα το πολύ.

Προϊόντα στοματικής υγιεινής από το e-shop

Παραγγείλετε όλα τα προϊόντα στοματικής υγιεινής εύκολα online! Στο e-shop μας θα βρείτε σε ένα μέρος οδοντικά και μεσοδόντια βουρτσάκια, οδοντικό νήμα, οδοντόκρεμα, στοματικά διαλύματα και προϊόντα λεύκανσης δοντιών. Βρείτε τα πάντα για όλη την οικογένεια. Οι αντιπροσωπευόμενες μάρκες με εξαιρετικές αξιολογήσεις πελατών περιλαμβάνουν τις Ecodenta, Swissdent και Listerine. Για να χαρείτε υγιή δόντια για αρκετό καιρό, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά τα μεσοδόντια βουρτσάκια

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest