Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Πούδρα

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Πούδρα

Ποιά είναι απαραίτητη πινελιά για το τελείωμα του τέλειου μακιγιάζ σας; Η πούδρα! Ο μικρός αυτός καλλυντικός θησαυρός είναι ένας από τους αναντικατάστατους βοηθούς και δεν μπορεί να το παραλύψουν γυναιίκες από όλο τον κόσμο. Μια πούδρα υψηλής ποιότητας μπορεί να διορθώσει το μακιγιάζ, να κάνει το δέρμα του προσώπου πιο ομοιόμορφο και, εάν είναι απαραίτητο, να θαμπώσει ή να φωτίσει το δέρμα. Ας γνωριστούμε καλύτερα με τις πούδρες!

Τι πούδρα χρειάζεστε;

Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες είναι οι συμπαγείς πούδρες, ακολουθούμενες από τις "χαλαρές" πούδρες. Κατασκευάζονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις για να μπορεί κάθε γυναίκα να επιλέξει την κατάλληλη για αυτήν. Οι πούδρες μπορεί να είναι αδιάφανες ή λαμπερές, μπορείτε επίσης να βρείτε μια διάφανη πούδρα σταθεροποίησης, ο κύριος στόχος της οποίας είναι να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας στο πρόσωπό σας για πολλές ώρες. Υπάρχουν επίσης προϊόντα 2 σε 1 που συνδυάζουν πούδρα και make up σε ένα προϊόν. Χάρη σε αυτό, θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ!

Οι πιο δημοφιλείς πούδρες

Σας παρουσιάζουμε μια πλούσια προσφορά από διάφορες πούδρες. Οι πιο δημοφιλείς μάρκες περιλαμβάνουν τις Rimmel, Max Factor, Dermacol και L'Oréal Paris. Μερικά από αυτά έχουν επίσης ένα σφουγγαράκι για την εφαρμογή πούδρας στη συσκευασία, για κάποια άλλα είναι απαραίτητο να αγοράσετε ένα απλικατέρ. Τα πινέλα και τα σφουγγαράκια είναι τα καλύτερα για την εφαρμογή πούδρας. Η αγαπημένη σας πούδρα σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα καλλυντικών σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest