Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free
Φυσικα

Γαλακτώματα καθαρισμού προσώπου

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Γαλακτώματα καθαρισμού προσώπου

Μην παραμελείτε τον τακτικό καθαρισμό του δέρματος , που είναι η βάση της καλλυντικής φροντίδας. Ακόμα και οι πιο ακριβές κρέμες δεν λειτουργούν χωρίς αυτό. Μόνο το εντελώς καθαρό δέρμα μπορεί να αναπνέει ελεύθερα και να απορροφά τα καλλυντικά μέσω της διατροφής. Με τη βοήθεια ενός σύγχρονου γαλακτώματος καθαρισμού, θα καθαρίσετε το δέρμα του προσώπου σας από το μακιγιάζ, την καθημερινή σκόνη σχολαστικά και απαλά. Η καθημερινή φροντίδα θα επιστρέψει σε εσάς με τη μορφή λαμπερού, λείου και υγιούς δέρματος.

Επιλέξτε γαλακτώματα καθαρισμού ανάλογα με τον τύπο δέρματος

Στην αγορά υπάρχουν γενικά γαλακτώματα καθαρισμού και προϊόντα που επικεντρώνονται στο ευαίσθητο ή προβληματικό δέρμα. Τα γαλακτώματα καθαρισμού εφαρμόζονται συνήθως κάθε πρωί και βράδυ σε βρεγμένο δέρμα και στη συνέχεια αφαιρούνται με ξέβγαλμα ή χρησιμοποιώντας δισκία καθαρισμού. Οδηγίες θα βρείτε στη συσκευασία κάθε προϊόντος.

Δοκιμάστε το Orlane ή το L'Occitane

Οι πελάτες μας επαινούν τα αποτελέσματα του γαλακτώματος καθαρισμού Orlane Daily Stimulation Vivifying. Αυτό το ελαφρύ ντεμακιγιάζ διαλύει όμορφα τα υπολείμματα του μακιγιάζ και αφαιρεί όλους τους ρύπους, χωρίς να καταστρέφει τη φυσική προστατευτική μεμβράνη του δέρματος. «Ξεβάφει καλά και τα μάτια. Ευχάριστο άρωμα. Το δέρμα ανανεώνεται», έγραψε ένας πελάτης στην κριτική του. Δημοφιλής είναι επίσης και ο αφρός καθαρισμού L'Occitane Immortelle Precious Intense Cleansing. Και τα δύο αυτά προϊόντα είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest