Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Περιποιητικά λάδια για τα γένια

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Περιποιητικά λάδια για τα γένια

Μην ξεγελιέστε! Αυτό το τέλειο μούσι που θαυμάσατε πρόσφατα σε ένα περαστικό άνδρα σίγουρα δεν μεγάλωσε μόνο του. Όταν ένας άνδρας αποφασίζει να αφήσει μούσι, πρέπει επίσης να κάνει το χρέος του και να αρχίσει να φροντίζει τακτικά το μούσι του. Το λάδι γενειάδας είναι μια τέτοια ανάγκη περιποίησης.

Γιατί χρειάζεστε λάδι γενειάδας;

Σκληρό και ατίθασο μούσι που προεξέχει απο τη μια πλευρά στην άλλη; Το χτένισμα δεν βοηθάει και ούτε το νερό μπορεί να τα τιθασεύσει. Τελικά τα παρατάτε, ξυρίζετε το μούσι και αναβάλλετε το σχέδιο σας για μακρύ μούσι για την επόμενη εβδομάδα ή επ΄αόριστον. Σας θυμίζει κάτι αυτή η κατάσταση; Υποθέτω ότι δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το λάδι γενειάδας.

Φροντίδα, θρέψη και ενυδάτωση σε ένα

Το λάδι γενειάδας χαρίζει στη γενειάδα σας μια απαλότητα και ελαστικότητα που δεν έχετε ξαναδεί. Θα κάνει την περιποίηση της γενειάδας παιχνιδάκι. Χρησιμοποιώντας τακτικά το λάδι θα θρέψει και θα ενυδατώσει τέλεια τα γένια σας, γεγονός που προάγει την υγιή ανάπτυξη και μπορεί επίσης να φροντίσει το δέρμα κάτω απο τα γένια σας. Ανακουφίζει απο τον κνησμό. Δοκιμάστε το λάδι γενειάδας και αποκτήστε το τέλειο μούσι!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest