Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Αντιηλιακά καλλυντικά

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αντιηλιακά καλλυντικά

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για την προστασία και την ανάπλαση του ταλαιπωρημένου από τον ήλιο δέρματος. Τα αντηλιακά καλλυντικά προστατεύουν το δέρμα από την επιβλαβή ακτινοβολία UV ενώ ταυτόχρονα το ενυδατώνουν και το θρέφουν. Τα αντηλιακά για μετά τον ήλιο θα ενισχύσουν το αποτέλεσμα της ηλιοθεραπείας και θα αναγεννήσουν αποτελεσματικά το δέρμα. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό μαύρισμα ακόμα και χωρίς να μείνετε στον ήλιο, χάρη στα προϊόντα self tan. Το σύγχρονο αντηλιακό δεν αφήνει λιπαρή μεμβράνη, απλώνεται και απορροφάται εύκολα.

Διανομή της γκάμας των αντηλιακών καλλυντικών

Τα καλλυντικά μαυρίσματος περιλαμβάνουν προϊόντα μαυρίσματος προσώπου, προϊόντα μαυρίσματος σώματος, προϊόντα για μετά το μαύρισμα, προϊόντα self tan και βάλσαμα για τα χείλη με SPF. Το βασικό κριτήριο για την επιλογή αντηλιακού είναι η προστασία SPF: χαμηλό 1-15, μεσαίο 16-30 και υψηλό 31-50 +. Ο παράγοντας προστασίας σημαίνει απλώς πολλαπλάσιο του χρόνου που μπορείς να είσαι στον ήλιο χωρίς τον κίνδυνο ηλιακού εγκαύματος. Να θυμάστε ότι το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών χρειάζεται ένα ειδικό αντηλιακό.

Συμβουλές για αποδεδειγμένες μάρκες αντηλιακών καλλυντικών

Η PIZ BUIN, η Collistar, η Rimmel London, η Eucerin ή η Malibu ξεχωρίζουν ανάμεσα στις επωνυμίες αντηλιακών καλλυντικών μας. Δοκιμάστε το Eucerin Sun Photoaging Control Sun Fluid SPF50, το οποίο σας παρέχει πολύ υψηλή προστασία UV και καθυστερεί τη γήρανση του δέρματος χάρη στο υαλουρονικό οξύ. Το PIZ BUIN Tan & Protect Tan Accelerating Oil Spray με διάφορους υψηλούς παράγοντες προστασίας είναι επίσης δημοφιλή. Οι πελάτες μας αγοράζουν συχνότερα το Eucerin Sun Kids Sensitive Protect Sun Spray SPF50 + για αντηλιακό για παιδιά.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest