Πώς συλλέγουμε τα σχόλια των χρηστών για τα προϊόντα;

1) Κριτικές πελατών
Οι κριτικές που επισημαίνονται ως τέτοιες είναι επαληθευμένες, και ανήκουν σε πελάτες που όντως έχουν αγοράσει προϊόν από εμάς, και επέλεξαν να γράψουν οι ίδιοι κριτική για μεμονωμένα προϊόντα. Θα ελέγξουμε το ιστορικό αγορών του χρήστη και εάν όντως έχουν αγοράσει προϊόν από εμάς στο παρελθόν, θα επισημάνουμε την κριτική ως γνώμη πελάτη.


2) Κριτικές επισκεπτών
Οι κριτικές που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο προέρχονται από χρήστες που είδαν ένα προϊόν ,ή αγόρασαν ένα προϊόν από άλλο έμπορο και άφησαν μόνο μια κριτική προϊόντος σε εμάς. Για αυτές τις κριτικές, δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε αξιόπιστα ότι ο επισκέπτης αγόρασε πράγματι το προϊόν. Για το λόγο αυτό, τις ονομάζουμε κριτικές επισκεπτών.


Δημοσιεύουμε όλες τις κριτικές χρηστών, συμπεριλαμβανομένης της πηγής από την οποία ο επισκέπτης άφησε την κριτική, και δεν επεξεργαζόμαστε το περιεχόμενο με κανέναν τρόπο. Κριτικές πελατών με χυδαίο και άσεμνο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους.

Επαληθεύουμε και σημειώνουμε την προέλευση των κριτικών χρηστών από την 1η Ιανουαρίου 2023. Οι προηγούμενες κριτικές χρηστών ενδέχεται να μην υπόκεινται σε αυτήν την πολιτική και δεν εγγυόμαστε για την προέλευσή τους.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest