Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Μαλακτικά και μάσκες μαλλιών

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Μαλακτικά και μάσκες μαλλιών

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε τακτικά ένα ποιοτικό σαμπουάν και μαλακτικό, μια στο τόσο η κόμμωση σας αξίζει επιπλέον φροντίδα με τη μορφή μάσκας μαλλιών ή βάλσαμου. Χρησιμοποιήστε μάσκα ή ενυδατικό μαλακτικό/βάλσαμο μαλλιών τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και θα ανταμειφθείτε με λαμπερά μαλλιά που ενισχύουν την υγεία τους .

Επαγγελματική φροντίδα κομμωτηρίου

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με επαγγελματική φροντίδα όπως στο καλύτερο κομμωτήριο. Τα ειδικά μαλακτικά και οι μάσκες μαλλιών δίνουν θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σας, αποκλειστική λάμψη και εκπληκτική απαλότητα. Επιπλέον, τα μαλλιά σας θα είναι πιο εύκολο να χτενιστούν και να διαμορφωθούν.

Βάλσαμα και μάσκες μαλλιών για τέλειο χτένισμα

Όποιο τύπο μαλλιών κι αν έχετε, είναι σίγουρο ότι μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα βάλσαμων και μάσκες. Υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα για όλους τους τύπους μαλλιών, αλλά θα βρείτε επίσης βάλσαμα και μάσκες ειδικά σχεδιασμένα για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ορισμένα προϊόντα φροντίζουν τα βαμμένα ή ξανθά μαλλιά και άλλα ταιριάζουν σε σπαστά και σγουρά μαλλιά. Επιλέξτε από μια σειρά από βάλσαμα και μάσκες μαλλιών από τις αγαπημένες σας μάρκες.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest