Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Αφρός καθαρισμού σώματος

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αφρός καθαρισμού σώματος

Ο αφρός ντους είναι ένα απαλό καλλυντικό προϊόν που θα εξασφαλίσει απαλό δέρμα χωρίς να το ξηραίνει . Θα κάνει την καθημερινή σας τελετουργία πιο ευχάριστη, θα ενυδατώσει το δέρμα σας κατά το πλύσιμο και θα του δώσει ένα αισθησιακό άρωμα. Δημιουργεί έναν μυρωδάτο και πλούσιο αφρό στην παλάμη του χεριού σας, που είναι κυριολεκτικά ένα χάδι για το δέρμα σας. Χάρη στο αφρό ντους, το δέρμα σας θα είναι καθαρό, απαλό και ενυδατωμένο.

Αφρός ντους ή τζελ;

Σε σύγκριση με τα αφρόλουτρα, οι αφροί είναι πιο απαλοί, κατάλληλοι και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Μόλις δοκιμάσετε αφρό ντους αντί για αφρόλουτρο, ίσως να μην θέλετε να εγκαταλείψετε αυτήν την εμπειρία ευεξίας. Ο παχύς και κρεμώδης αφρός ντους είναι επικίνδυνα εθιστικός…

Εμπειρία ευεξίας στο μπάνιο σας

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα βραδινό ζεστό ντους με έναν πολυτελή αφρό που μετατρέπει το μπάνιο σας σπα. Μπορείτε να ξεκινήσετε την μέρα σας με αυτό, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να αναζωογονηθείτε. Αποκτήστε αφρούς ντους για ένα διασκεδαστικό μπάνιο για τα παιδιά σας. Θα το κάνουν πολύ πιο διασκεδαστικό και θα έχουν αργότερα όμορφες αναμνήσεις από μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest