Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας και των ραγάδων

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας και των ραγάδων

Κυτταρίτιδα και ραγάδες - αυτά είναι από τα πιο κοινά δερματικά προβλήματα των γυναικών σήμερα. Χρησιμοποιώντας κρέμες κατά της κυτταρίτιδας ή άλλα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να εξαλείψετε αυτό το πρόβλημα γρήγορα και εύκολα στο σπίτι χωρίς την ανάγκη επώδυνης χειρουργικής επέμβασης.

Πως να απαλλαγείτε απο την κυτταρίτιδα

Η λεγόμενη "φλούδα πορτοκαλιού" σχηματίζεται συχνότερα στους μηρούς και τους γλουτούς. Συνοδεύεται απο ανομοιόμορφα κατανεμημένο λίπος και αντιαισθητικά εξογκώματα, τα οποία μπορούν να μειώσουν την αυτοπεποίθηση σε εκατομμύρια γυναίκες. Τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, συμβάλλοντας έτσι στη διάσπαση των λιπών και στη λείανση του δέρματος. Συσφίγγει και αδυνατίζει το δέρμα και επαναφέρει την ελαστικότητα του. Στοιχηματίστε σε προϊόντα σώματος απο Nuxe, Nivea, Collistar ή Clarins!

Καταπολέμηση των ραγάδων 

Αν και το δέρμα μας είναι πολύ ελαστικό, δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποιες γρήγορες αλλαγές και το αποτέλεσμα είναι μικρές ουλές, ρωγμές, που ονομάζονται ραγάδες. Ο σχηματισμός τους συνήθως σχετίζεται με την εγκυμοσύνη, αλλά μπορεί να δημιουργηθούν και κατά την απότομη αύξηση βάρους. Τότε είναι καιρός να φτάσετε σε ένα προϊόν ραγάδων που μπορεί να βελτιώσει την ελαστικότητα των ινών δέρματος και να μειώσει ορατά την εμφάνιση των ραγάδων με τακτική χρήση. Το αδιαμφισβήτητο αγαπημένο είναι το Bi-Oil, άλλα δημοφιλή προϊόντα προσφέρονται επίσης και απο τις Biotherm και Clarins.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest