Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Υγρά σαπούνια

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Υγρά σαπούνια

Το υγρό σαπούνι στο νεροχύτη στο μπάνιο είναι μια από τις καθημερινές ανάγκες χωρίς την οποία δεν μπορούμε πλέον να φανταστούμε τη ζωή μας. Τα καθαρά χέρια και η τακτική υγιεινή είναι η βάση της υγείας και χάρη στα σύγχρονα υγρά σαπούνια, οι στιγμές πλυσίματος των χεριών είναι επίσης ένα ευχάριστο αρωματικό προσωπικό τελετουργικό.

Υγρό σαπούνι με τέλειο άρωμα

Όταν επιλέγετε υγρό σαπούνι, σας περιμένει ένας ανεξάντλητος αριθμός διαφορετικών αρωμάτων. Απο εσπεριδοειδή, καρύδας, το αγγούρι ακόμα και η σοκολάτα μπορούν να αρωματίσουν ευχάριστα το δέρμα των χεριών σας και θα γίνουν ο λόγος που θα θέλετε να πλένετε τα χέρια σας ακόμα πιο συχνά από το συνηθισμένο.

Ευχάριστα οφέλη των υγρών σαπουνιών

Δεν είναι όμως μόνο η μυρωδιά που πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά. Τα υγρά σαπούνια είναι από καιρό κάτι περισσότερο από μια απλή λειτουργία υγιεινής, αντίθετα, σχεδόν κάθε σαπούνι φέρνει ένα μπόνους φροντίδας. Ορισμένα υγρά σαπούνια ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα, μαλακώνουν το στρεσαρισμένο δέρμα στα χέρια ή καταπολεμούν τα βακτήρια. Επιλέξτε ένα υγρό σαπούνι που θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις σας!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: