Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free

Self Tan

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Self Tan

Τα προϊόντα self tan σας παρέχουν ένα φυσικό και ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς ήλιο ή σολάριουμ όλο το χρόνο. Σε αντίθεση με τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει το ηλιακό φως, αυτή η μέθοδος δεν ερεθίζει το δέρμα. Τα σύγχρονα προϊόντα self tan θα φροντίσουν για την ελαφρώς μαυρισμένη όψη ολόκληρου του σώματος μετά την πρώτη χρήση. Επιπλέον, είναι ομαλά λειαίνουν και φωτίζουν το δέρμα σας. Ορισμένα προϊόντα self tan έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το πρόσωπο.

Ποια προϊόντα self tan σας αρέσουν;

Τα προϊόντα self tan με την καλύτερη βαθμολογία διατίθενται στην αγορά από τις Dermacol, Sally Hansen, Clarins, Lancaster ή Guerlain. Το προϊόν self tan εφαρμόζεται συνήθως σε καθαρό δέρμα με μασάζ, ακολουθούμενο από σχολαστικό πλύσιμο των χεριών. Ωστόσο, υπάρχουν και self tan λοσιόν για το ντους που εφαρμόζονται σε βρεγμένο δέρμα και ξεπλένονται. Ακόμη και μετά από αυτή την απλή χρήση σύγχρονων self tan καλλυντικών, το δέρμα σας θα είναι φρέσκο, απαλό, όμορφο και με φυσικό μαύρισμα.

Αποκτήστε τέλεια μαυρισμένη επιδερμίδα

Το ηλιακό φως έχει θετικά αποτελέσματα στην υγεία, αλλά μόνο με μια τακτική, όχι πολύ έντονη παραμονή στον ήλιο, και αν είναι ο ιδανικός συνδυασμός ακτινοβολίας UVA και UVB. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες - ώρα της ημέρας και εποχή, γεωγραφικό πλάτος ή ατμοσφαιρική ρύπανση. Επομένως, δεν μπορείτε να βασιστείτε στο βέλτιστο μαύρισμα από τον ήλιο, και σίγουρα όχι στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου. Το self tan είναι ο γρηγορότερος και πιο υγιείς τρόπος για να επιτευχθεί όμορφο σοκολατένιο μαύρισμα χωρίς την έκθεση στις επιβλαβείς ακτίνες UV.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: