Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ
Cruelty free

Μάσκαρες

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Μάσκαρες

Η μάσκαρα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σετ καλλυντικών κάθε κυρίας και κοριτσιού. Υπόσχεται πολύ μακριές βλεφαρίδες, εντυπωσιακό όγκο και σέξι εμφάνιση. Η σωστά επιλεγμένη μάσκαρα θα σας προσφέρει πραγματικά τέλειες, όμορφα διαχωρισμένες βλεφαρίδες με αντοχή για όλη την ημέρα χωρίς να λερώνει και να θρυμματίζεται. Τα μάτια τραβούν την περισσότερη προσοχή και χάρη στην ποιοτική μάσκαρα, όλοι θα σας προσέξουν αμέσως!

Ποια μάσκαρα να διαλέξω;

Οι μάσκαρες συνήθως χωρίζονται σε επιμηκυντικές, διαμορφωτικές, αυτές που δίνουν όγκο και αδιάβροχες, οι οποίες ωστόσο αφαιρούνται πιο δύσκολα και προτείνονται μόνο για καλοκαιρινές αθλητικές δραστηριότητες. Υπάρχουν επίσης και μάσκαρες κατάλληλες για ευαίσθητα μάτια και για όσους φορούν φακούς επαφής.

Τα θεαματικά αποτελέσματα των μακριών και καμπυλωτών βλεφαρίδων, γεμάτων όγκο, οφείλονται και στα κατάλληλα βουρτσάκια. Η μάσκαρα είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιημένα προϊόντα στον κόσμο. Οι μάσκαρες για πυκνότητα και ανύψωση βλεφαρίδων είναι κωνικές στην άκρη και κάνουν τις βλεφαρίδες πιο πυκνές και ανασηκωμένες, και οι μάσκαρες όγκου για πιο γεμάτες βλεφαρίδες χαρακτηρίζονται από φαρδύτερα , πυκνότερα βουρτσάκια. Μια πολυλειτουργική μάσκαρα θα σας προσφέρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά σε μία φόρμουλα.

Τολμάς να χρησιμοποιήσεις μια χρωματιστή μάσκαρα;

Ένα άλλο θέμα είναι οι χρωματιστές μάσκαρες. Οι έντονες μαύρες μάσκαρες είναι οι πιο δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται από όλους τους τύπους γυναικών. Εκτός από τη μαύρη μάσκαρα, διατίθενται και καφέ, μπλε, μοβ ή γυαλιστερές μάσκαρα. Εάν έχετε πιο κοντές και δυσδιάκριτες βλεφαρίδες, χρησιμοποιήστε μια βάση κάτω από τη μάσκαρα, ή έναν ορό βλεφαρίδων, τα οποία θα υποστηρίξουν την ανάπτυξή τους και θα τονίσουν το αποτέλεσμα απο το μακιγιάζ. Οι πιο επιθυμητές μάρκες μάσκαρας περιλαμβάνουν την Max Factor, L'Oréal Paris, Rimmel London, Maybelline, Bourjois Paris και Lancome.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest