Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free

Πούδρες φρυδιών

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Πούδρες φρυδιών

Όταν πρόκειται για την έκφραση του προσώπου μας, το σχήμα και το χρώμα των φρυδιών παίζουν σημαντικό ρόλο. Οι πούδρες φρυδιών είναι ένα καλλυντικό προϊόν που δίνει στα φρύδια φυσική εμφάνιση με λίγες μόνο πινελιές. Οι πούδρες φρυδιών έχουν ομοιότητα με τις σκιές ματιών, με την διαφορά οτι προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτά. Επιλέξτε από την προσφορά μας πούδρες φρυδιών και βάψτε τα φρύδια σας στην τελειότητα!

Τέλεια εμφάνιση χάρη στην πούδρα φρυδιών

Μία από τις πιο καυτές τάσεις για την διαμόρφωση των φρυδιών αυτή τη στιγμή είναι η μεγάλη γκάμα στις πούδρες φρυδιών. Η εφαρμογή τους είναι απίστευτα εύκολη . Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα λοξό πινέλο για τέλεια αποτελέσματα. Οι πούδρες για τα φρύδια θα εκτιμηθούν πολύ από τους επαγγελματίες make up artists, τις γυναίκες που τους αρέσει να βάφονται καθημερινά, αλλά και τους εντελώς αρχάριους στον κόσμο του μακιγιάζ.

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη πούδρα φρυδιών

Επιλέξτε το χρώμα της πούδρας για τα φρύδια ανάλογα με την απόχρωση των μαλλιών σας, αλλά φροντίστε ο τόνος που έχετε επιλέξει να ταιριάζει και με το δέρμα σας. Επιλέξτε μια απόχρωση έναν έως δύο τόνους πιο ανοιχτή από τα μαλλιά σας. Απολαύστε όμορφα και καλοσχηματισμένα φυσικά φρύδια με μερικές μόνο πινελιές. Μόλις δοκιμάσετε την πούδρα φρυδιών, θα την ερωτευτείτε αμέσως.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest