Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free

Ψεύτικες βλεφαρίδες

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ψεύτικες βλεφαρίδες

Με τις κατάλληλες τεχνητές βλεφαρίδες κάθε γυναίκα θα επιτύχει το ονειρεμένο βλέμμα και εμφάνιση. Αποκτήστε μια ακαταμάχητη εμφάνιση με βλεφαρίδες σύμφωνα με τις ιδέες και το όραμα σας!

Ψεύτικες βλεφαρίδες για σαγηνευτικό βλέμμα

Είτε πρόκειται για μακριές βλεφαρίδες που φτάνουν "μέχρι τα σύννεφα", για χαρακτηριστικές πυκνές βλεφαρίδες για μια μαγευτική εμφάνιση, είτε για καθημερινή χρήση και πιο φυσική εμφάνιση, χάρη στις τεχνητές βλεφαρίδες, θα περυχαίνετε πάντα το αποτέλεσμα των ονείρων σου. Η ποικιλία των τεχνητών βλεφαρίδων είναι τόσο μεγάλη που δεν θα μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα ζευγάρι. Διαφορετικές μάρκες προσφέρουν τεχνητές βλεφαρίδες διαφορετικών υλικών σε διαφορετικά χρώματα και στυλ. Επιλέξτε τις κατάλληλες για εσάς απο την μεγάλη γκάμα του e-shop μας.

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας

Οι φυσικές σας βλεφαρίδες θα συμπληρωθούν υπέροχα από τις κολλώδεις βλεφαρίδες είτε σε ολόκληρους ημικύκλους είτε σε ξεχωριστές τούφες. Ωστόσο, η μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών είναι οι μαγνητικές ψεύτικες βλεφαρίδες, τις οποίες έχουν ερωτευτεί εκατομμύρια γυναίκες λόγω της ασυναγώνιστης ευκολίας εφαρμογής τους . Μόλις τις δοκιμάσετε, θα εκπλαγείτε απο το αποτέλεσμα και θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest