Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free
Χωρις αλκοολ

Ασετόν για τα νύχια

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ασετόν για τα νύχια

То ξεβαφτικό νυχιών αφαιρεί αποτελεσματικά και ταυτόχρονα απαλά το βερνίκι απο τα νύχια σας. Επίσης παρέχει στα νύχια σας την απαραίτητη προστασία χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του σε ενυδατικά συστατικά και βιταμίνες. Τα βαμμένα νύχια είναι όμορφα και σέξι, αλλά το συνεχές βάψιμο τα επιβαρύνει. Γι΄αυτό αξίζουν εξαιρετική φροντίδα, η οποία δεν μπορεί να γίνει χωρίς ένα καλό ασετόν.

Τα καλύτερα ξεβαφτικά νυχιών

Ορισμένες απο τις Τοπ μάρκες που παράγουν ασετόνείναι οι Collistar, Sally Hansen, Astor, αλλά και οι Xpel και Dermacol. Ορισμένα κατασκευάζονται χωρίς ακετόνη. Ωστόσο, όλα τα σύγχρονα προϊόντα αφαίρεσης βερνικιού είναι ήπια για τα νύχια, τα στρώματα τους και τα ευαίσθητα πετσάκια γύρω απο αυτά. Θρέφουν τα νύχια και αποτρέπουν την υπερβολική ξήρανση.

Χρήση: 

Εφαρμόστε το σε ένα δίσκιο ντεμακιγιάζ ή βαμβάκι για να αφαιρέσετε απαλά τα υπολείμματα βερνικιού απο τα νύχια των χεριών και των ποδιών σας. Αφού αφαιρέσετε όλο το βερνίκι νυχιών, πλύνετε καλά τα χέρια σας και απλώστε το προστατευτικό ή χρωματιστό βερνίκι της επιλογής σας. Εάν έχετε ξεφλουδίσει το βερνίκι νυχιών σας και το μπουκάλι με ασετόν είναι άδειο, υπάρχουν 4 μέθοδοι έκτακτης ανάγκης για αφαίρεση του βερνικιού:λακ, αποσμητικό, λίμα και επαναβαφή με νέο βερνίκι νυχιών, κατά προτίμηση άχρωμο(σκουπίστε και τις δύο στρώσεις με μια μπατονέτα ή βαμβάκι.

Χαρίστε στον εαυτό σας όμορφα περιποιημένα χέρια, χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα ξεβαφτικό βερνικιού νυχιών.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest