Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Ξύστρα μολυβιών

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ξύστρα μολυβιών

Oι γυναίκες χρειάζονται μια ολόκληρη σειρά απο καλλυντικά μολύβια - για τα μάτια, τα φρύδια, τα χείλη... Σε πολλές γυναίκες δεν αρέσουν τα κλασικά μολύβια επειδή είναι τα μόνα που επιτυγχάνουν ακριβή περιγράμματα. Τα σκληρά μολύβια έχουν επίσης μεγαλύτερη διάρκεια αντοχής απο τα μαλακά μολύβια - περίπου 3 έως 6 χρόνια. Στην κατηγορία μακιγιάζ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία απο μολύβια για τα μάτια, τα φρύδια και τα χείλη απο παγκοσμίου φήμης μάρκας όπως Max Factor, BOURJOIS Paris, Rimmel London, Dermacol, Estée Lauder και άλλες. Ωστόσο, για να είστε σίγουροι ότι τα καλλυντικά σας μολύβια είναι πάντα έτοιμα για χρήση, θα χρειαστείτε μια ξύστρα για να τα ακονίσετε. Με αυτό το εύχρηστο εργαλείο, μπορείτε να ακονίσετε οποιοδήποτε μολύβι σε χρόνο μηδέν και να το έχετε έτοιμο για χρήση.

Συμβουλές για τη χρήση ξύστρας μολυβιών

Είναι καλύτερο να έχετε μια ξύστρα στο σπίτι και μια άλλη στην τσάντα σας. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα απογοητευτείτε όταν σπάσει το μολύβι σας ενώ βρίσκεστε κάπου έξω. Και αν έχετε αρκετό χρόνο, βάλτε τα καλλυντικά σας μολύβια στην κατάψυξη λίγο πριν τα ακονίσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να τα ακονίσετε πολύ καλύτερα και εύκολα.

Συμβουλή για μια καθαρή ξύστρα μολυβιών

Σας προτείνουμε την κομψή διάφανη ξύστρα Collistar Lip And Eye Pencil Sharpener, η οποία είναι κατάλληλη για το ακόνισμα μολυβιών ματιών και χειλιών. Είναι βέβαιο ότι θα γίνει το απαραίτητο εργαλείο ομορφιάς σας. Αυτή η καλλυντική ξύστρα μπήκε στην αγορά ως αξεσουάρ μακιγιάζ απο την ιταλική μάρκα Collistar, η οποία παράγει υψηλής ποιότητας καλλυντικά προσώπου και πολυτελή καλλυντικά για μακιγιάζ. Χρησιμοποιείτε μόνο καλλυντικές ξύστρες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για ακόνισμα καλλυντικών μολυβιών. Επιλέξτε καλλυντικές ξύστρες για μολύβια διαφορετικών σχημάτων και τύπων που θα γίνουν ο πιστός σας βοηθός στην καλλυντική σας τσάντα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest