Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ
Cruelty free

Τζέλ φρυδιών

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Τζέλ φρυδιών

Πομάδα φρυδιών είναι ένα καλλυντικό προϊόν με συμπυκνωμένη σύνθεση και κρεμώδη υφή για το περίγραμμα και γέμισμα των φρυδιών. Για τέλεια εφαρμογή της πομάδας φρυδιών, συνιστάται η χρήση λοξού πινέλου για καλύτερο περίγραμμα και γέμισμα φρυδιών.

Το τζελ φρυδιών είναι ένα άλλο καλλυντικό προϊόν για αποτελεσματικό styling και σταθεροποίησης της τρίχας των φρυδιών. Το τζελ φρυδιών σχηματίζει τις τρίχες στο σχήμα που επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα ακόμα και στο σπίτι.

Το τζελ φρυδιών μπορεί να είναι άχρωμο ή με χρώμα. Τα χρώματα μπορούν να αντικαταστήσουν εντελώς το μολύβι και τις σκιές των φρυδιών, δίνοντας το επιθυμητό χρώμα . Ανάλογα με το αποτέλεσμα που δίνουν, χωρίζονται σε: τζελ στερέωσης για φρύδια ή τζελ μοντελοποίησης φρυδιών - άχρωμο, σχηματίζει και μοντελοποιεί τα φρύδια, δίνοντάς τους φυσική εμφάνιση και χρωματιστό τζελ φρυδιών - διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς. Το χρωματιστό τζελ φρυδιών αντικαθιστά τα μολύβια και τις σκιές φρυδιών, δίνοντας το ίδιο αποτέλεσμα στα φρύδια

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest