Αρωματικά αυτοκινήτου

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρωματικά αυτοκινήτου

Περνάτε μεγάλο μέρος της ζωής σας στο αυτοκίνητο και θέλετε να κάνετε την οδήγησή σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται; Χαρίστε στον εαυτό σας ένα μοντέρνο αρωματικό αυτοκινήτου που αρωματίζει όμορφα το εσωτερικό του και ταυτόχρονα απομακρύνει τις ανεπιθύμητες οσμές. Χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό τους, θα γίνουν επίσης ένα αξιοθαύμαστο αξεσουάρ. Ένα καλά επιλεγμένο άρωμα θα κάνει τη βόλτα σας μια εξαιρετική εμπειρία - τόσο για εσάς όσο και για τους επιβάτες σας. Ξεχωρίστε από τους υπόλοιπους με ένα μοναδικό άρωμα αυτοκινήτου!

Τύποι αρωματικών αυτοκινήτων

Η γκάμα των αρωματικών αυτοκινήτων χωρίζεται στα παραδοσιακά οικονομικά κρεμαστά αποσμητικά χώρου ή στις σακουλίτσες με αρωματικές μπαλίτσες που μπορούν να τοποθετηθούν στον καθρέφτη, τη λαβή της πόρτας ή κάτω από το κάθισμα και τα πιο ακριβά αρωματικά αυτοκινήτου που τοποθετούνται στο ταμπλό στον ανεμιστήρα , είναι μακράς διαρκείας και συνήθως μπορείτε να τα ξαναγεμίσετε. Η έντασή τους ρυθμίζεται από τη δύναμη του ανεμιστήρα. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσετε ένα αρωματικό σε κουτάκι με ρυθμιστή, κατάλληλο για αυτοκίνητα, αλλά και για σπίτια ή γραφεία.

Μια συμβουλή για το αγαπημένο σας άρωμα αυτοκινήτου

"Ευχάριστο άρωμα." "Μεγάλη διάρκεια." - Έτσι αξιολογούν οι πελάτες το άρωμα αυτοκινήτου πολυτελείας χωρίς αυτοκίνητα από την ιταλική μάρκα Mr & Mrs Fragrance. Ο χαρακτήρας που φέρει το άρωμα φυσικών ελαίων σχεδιάστηκε από τον γνωστό Ιταλό σχεδιαστή Luca Trazzi με την πιθανότητα να πιαστεί στο ταμπλό στο air condition. Η έκδοση του αρώματος Niki Pink Jasmine Anti-Tobacco με αισιόδοξες συγχορδίες από γιασεμί, λάιμ, νούφαρο, καρπούζι, λίτσι και μόσχο απολαμβάνει τη μεγαλύτερη εύνοια. Μπορείτε όμως να επιλέξετε και Niki Ambre Musk, Niki Silky Rose, Niki Gardenia Of Tahiti. Το αρωματικό αυτοκινήτου Mr & Mrs Fragrance θα σας κρατήσει 3 έως 5 μήνες.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest