Αρώματα για μαλλιά

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρώματα για μαλλιά

Το Hair Mist είναι ένα απαλό άρωμα σχεδιασμένο για χρήση στα μαλλιά. Έχει μικρότερη αρωματική σύνθεση από τα αρώματα eau de parfum και το eau de toilette. Χάρη στην ανάλαφρη σύνθεσή του, δεν επιβαρύνει τα μαλλιά, δεν τα ξηραίνει και δεν καταστρέφει το χρώμα τους . To hair mist απελευθερώνεται σταδιακά από τα μαλλιά, έτσι θα βρίσκεστε σε ένα σύννεφο από το αγαπημένο σας άρωμα όλη την ημέρα. Μερικά hair mist περιέχουν επίσης αιθέρια έλαια και άλλα συστατικά που προστατεύουν τα μαλλιά από την ανεπιθύμητη υπεριώδη ακτινοβολία. Χειρίζεται επίσης τα φριζαρισμένα μαλλιά και τους δίνει εκπληκτική λάμψη.

Πώς χρησιμοποιείτε το hair mist;

Ψεκάστε το σε στεγνά μαλλιά από όλες τις πλευρές, από απόσταση περίπου 15-20 cm.

Αν και τα φρεσκοπλυμένα μαλλιά μυρίζουν ευχάριστα, το άρωμα τους εξατμίζετε πολύ γρήγορα και συνήθως δεν υπάρχει ανάμνηση από αυτό την επόμενη μέρα. Γι' αυτό δημιουργήθηκε το hair mist, εγγύηση για ένα ελκυστικό άρωμα που αναδύεται από τα μαλλιά σας για ώρες.

Αποκτήστε ένα hair mist με το αγαπημένο σας άρωμα

Εδώ θα βρείτε hair mist γνωστών brands , όπως Christian Dior ή Thierry Mugler. Μπορείτε να αγοράσετε hair mists με φρουτώδες-floral ή πράσινο-chypre άρωμα, για να συμπληρώσετε το αγαπημένο σας eau de parfum ή eau de toilette.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest