Αρωματικά τζελ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρωματικά τζελ

Το αρωματικό τζελ είναι ένα ευχάριστο αρωματικό αξεσουάρ με τη μορφή πρακτικού σωλήνα ή μπάλας, το οποίο μπορείτε να έχετε μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Όπως τα κανονικά αρώματα ή το eau de toilette σε γυάλινα φιαλίδια, τα αρωματικά τζελ προσφέρουν μια ποικιλία από αρώματα και ευφάνταστα σχέδια. Το πλεονέκτημά τους είναι η φυσική τους σύνθεση: συνήθως δεν περιέχουν αλκοόλη, parabens ή θειικά άλατα , με αποτέλεσμα να μην ερεθίζουν το δέρμα σας. Ωστόσο, ορισμένες γυναίκες μπορεί να βρουν το άρωμα των αρωματικών τζελ λιγότερο έντονο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το αρωματικό τζελ

Τα αρωματικά τζελ, ειδικά σε μορφή roll-on, έχουν μικρότερες συσκευασίες, εφαρμόζονται και απορροφώνται γρήγορα και επομένως είναι ιδανικά για ταξίδια. Εφαρμόστε το αρωματικό τζελ στα σημεία παλμών του δέρματος είτε απευθείας από τη συσκευασία του είτε με τα δάχτυλά σας. Χρησιμοποιήστε τους καρπούς, το λαιμό ή το σημείο πίσω απο τα αυτιά - αυτά είναι σημεία όπου τα αρωματικά συστατικά απελευθερώνονται σταδιακά λόγω της θερμότητας του σώματος. Ορισμένα αρωματικά τζελ περιέχουν επίσης προϊόντα περιποίησης, όπως βούτυρο καριτέ ή βιταμίνη Ε, έτσι ταυτόχρονα μαλακώνουν την επιδερμίδα . Η μορφή gel εγγυάται επίσης καλύτερη διείσδυση των θρεπτικών συστατικών στο δέρμα.

Νέα σε μορφή αρωμάτων

Οι πιο κοινές μορφές αρωμάτων περιλαμβάνουν τις Κολόνιες (Eau de Cologne) με 3-5% αρωματική σύνθεση, διαλυμένο σε συμπυκνωμένο οινόπνευμα , Eau de Toilette : 4-8%, Eau de Parfum: 8-15% και άρωμα ( εκχύλισμα) : 15-30%. Εκτός από αυτά, ο τρέχων έντονος τρόπος ζωής απαιτεί πιο πρακτικές συσκευασίες αρωματικών αξεσουάρ, όπως τα στερεά αρώματα, τις αρωματικές κρέμες και τα αρωματικά τζελ. Η παραγωγή τους γίνεται συχνά από νέους, όπως τις μάρκες vegan, αλλά και παραδοσιακούς κατασκευαστές - L'Occitane, Chloé, Dermacol και άλλους.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest