Οδοντικό νήμα

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Οδοντικό νήμα

Το οδοντικό νήμα αποτελεί εξαιρετικό βοήθημα για τον συνολικό καθαρισμό των δοντιών, αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα και τα υπολείμματα τροφών από τα μεσοδόντια διαστήματα, ειδικά στα μπροστινά δόντια, συμβάλλοντας στην πρόληψη της τερηδόνας και της ουλίτιδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδοντικό νήμα όταν δεν έχετε κάποιο μεσοδόντιο βουρτσάκι. Πώς να χρησιμοποιήσετε το οδοντικό νήμα; Ξετυλίξτε περίπου 30 εκατοστά και δημιουργήστε μια θηλιά με διπλό κόμπο. Κρατήστε τη θηλιά με τα τέσσερα δάχτυλα του ενός χεριού και τον αντίχειρα του άλλου χεριού, ώστε να μπορείτε να το περάσετε απαλά από όλα τα μεσοδόντια διαστήματα.

Για σχολαστικό καθαρισμό των μεσοδόντιων διαστημάτων

Ο μεσοδόντιος καθαρισμός είναι εξίσου σημαντικός με τον καθημερινό καθαρισμό όλων των δοντιών. Η συνεπής φροντίδα αυτών των δυσπρόσιτων σημείων θα σας προσφέρει υγιεί, άσπρα δόντια. Ο ιδανικός βοηθός είναι το οδοντικό νήμα το με επικάλυψη κεριού, το οποίο επιτρέπει την ευκολότερη εισαγωγή στα μεσοδόντια διαστήματα. Στην αγορά υπάρχουν και οδοντικά νήματα εμπλουτισμένες με διάφορες γεύσεις. Οι κατασκευαστές κάνουν τα πάντα για να κάνουν τον καθαρισμό των δοντιών όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο για τους πελάτες τους.

Δοκιμάστε και το δημοφιλές οδοντικό νήμα

Για παράδειγμα, υπάρχει οδοντικό νήμα με ενεργό άνθρακα το My White Secret Charcoal Whitening Floss, κατάλληλο και για vegans, το οποίο μπορεί να αγοραστεί μόνο του και μετά την κατανάλωση να τοποθετηθεί στο αρχικό του γυάλινο βαζάκι. Μια άλλη συμβουλή είναι η μεσοδόντια ταινία με επικάλυψη κεριού Swiss Smile Waxed Dental Tape. Είναι εύκολη στη χρήση και αφήνει μια φρέσκια γεύση στο στόμα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest