🎁 Έως και 2 δώρα από την Marc Jacobs

Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Patches

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Patches

Τα επιθέματα είναι πολύπλευροι βοηθοί στην αντιμετώπιση μικροτραυματισμών και εκδορών που αποτελούσαν πάντα μέρος μιας παιδικής ηλικίας γεμάτης περιπέτεια. Καθώς το παιδί σας εξερευνά τον κόσμο και ανακαλύπτει νέα μέρη, μερικές φορές δεν μπορεί να αποφύγει τα μικρά ατυχήματα. Εδώ έρχονται να βοηθήσουν τα επιθέματα της σειράς μας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά με γνώμονα τον μικρό σας εξερευνητή της περιπέτειας.

Παιδικά επιθέματα τραυμάτων - πολύχρωμα και διασκεδαστικά για τα παιδιά

Με διασκεδαστικά παραμυθένια ή animal μοτίβα που μετατρέπουν τις παιδικές πληγές σε μια διασκεδαστική εμπειρία! Αλλά δεν πρόκειται μόνο για την εμφάνιση - τα μοντέρνα επιθέματα προσφέρουν επίσης ένα άνετο, υποαλλεργικό υλικό που αναπνέει και διασφαλίζει ότι η περιποίηση του δέρματος του μωρού σας είναι όσο το δυνατόν πιο απαλή. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των επιθεμάτων πληγών είναι ότι αποκλείουν το 99% των ρύπων και των βακτηρίων, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται σημαντικά ο ρυθμός αποθεραπείας και η προστασία του δέρματος του μωρού. Ορισμένοι τύποι επιθεμάτων πληγών δεν περιέχουν λατέξ, το οποίο αποτελεί κοινή αιτία αλλεργικών αντιδράσεων, και άλλοι είναι αδιάβροχοι και ο σχεδιασμός τους είναι κατάλληλος για ενήλικες. Επιθέματα για τραύματα και γδαρσίματα για όλες τις γενιές που αντέχουν σε δύσκολες περιστάσεις μπορείτε να βρείτε, για παράδειγμα, από τη μάρκα Hansaplast.

Τα καινοτόμα έμπλαστρα είναι γρήγορα και εύκολα στην εφαρμογή

Απλά καθαρίστε το τραύμα από τη βρωμιά και τα βακτήρια και στη συνέχεια καλύψτε το με το έμπλαστρο. Στη συνέχεια, το έμπλαστρο πρέπει να αλλάζεται τακτικά για να διασφαλίζεται ότι η πληγή είναι πάντα καθαρή και προστατευμένη Με τα επιθέματα τραύματος που διαθέτουμε, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο όταν το παιδί σας ξαναρχίζει τις δραστηριότητές του, γνωρίζοντας ότι έχει λάβει τη βέλτιστη φροντίδα για τις μικρές πληγές του. Η συμβουλή μας είναι να προμηθευτείτε τα κατάλληλα επιθέματα τραυμάτων και επιθέματα και να είστε πάντα προστατευμένοι και ξεκούραστοι, είτε βρίσκεστε σε εκδρομή, στον κήπο ή στο βουνό.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: