Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες

Η Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα προσφέρει εκπληκτικά οφέλη και κάνει τη φροντίδα των δοντιών σας πιο εύκολη, πιο διασκεδαστική και πιο αποτελεσματική. Ξεχάστε τους βαρετούς κύκλους και τις ειδικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα και τα αποτελέσματα απέχουν πολύ από το να είναι τέλεια. Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα τα ελέγχει όλα. Απλώς την τοποθετείτε δίπλα στα δόντια σας και αυτή θα κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Η δόνηση και η περιστροφή της βούρτσας απομακρύνει σχολαστικά την πλάκα και τα υπολείμματα τροφών πολύ πιο αποτελεσματικά από μια κανονική χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορους τύπους:

  • περιστρεφόμενες βούρτσες - αυτή είναι η πιο διαδεδομένη εκδοχή των ηλεκτρικών οδοντόβουρτσων. Η βούρτσα περιστρέφεται και καθαρίζει τα δόντια σας με κυκλική κίνηση. Είναι ένα κλασικό είδος που δεν απογοητεύει ποτέ.
  • Οι υπερηχητικές οδοντόβουρτσες - χρησιμοποιούν ηχητικές δονήσεις υψηλής συχνότητας για να διεισδύσουν σε όλες τις ρωγμές και τα κενά μεταξύ των δοντιών. Είναι γρήγορα και αποτελεσματικά εργαλεία καταπολέμησης της πλάκας.
  • Ταλαντευόμενες βούρτσες - η αρχή της λειτουργίας τους είναι η χρήση μιας στοχευμένης κίνησης μπρος-πίσω και η περιστροφή της κεφαλής καθαρισμού σε μικρά βήματα. Καθαρίζουν τα δόντια σας πραγματικά σχολαστικά και αρκετά αποτελεσματικά.

Αξίζει να χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα επειδή είναι λίγο πιο ακριβή από τις άλλες; Μη συμβιβάζεστε με την οδοντική σας υγιεινή και απολαύστε ένα λαμπρό και όμορφο χαμόγελο, υγιή δόντια και ούλα. Μη χάσετε την ευκαιρία να εντάξετε την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα στη στοματική σας ρουτίνα. Δεν θα απογοητευτείτε και θα απολαύσετε τέλεια στοματική υγιεινή και καλή οδοντική υγεία!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest