Γιορτές, σημαντικές μέρες και εκδηλώσεις αγορών

365 ευκαιρίες για να χαρίσετε άρωμα

Μπορείτε να χαρίσετε νέο άρωμα κάθε μέρα του χρόνου, αλλά υπάρχουν ημέρες που είναι πολύ πιο κατάλληλες από τις άλλες. Ποιες είναι οι καλύτερες ημέρες για να χαρίσετε άρωμα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή να κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο;

Δώρα για τα Χριστούγεννα

Δώρο γενεθλίων

Δώρα για την Ημέρα της Μητέρας

Δώρα για την Ημέρα του Παιδιού

Δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δώρα για την Ημέρα του Πατέρα

Δώρα για την Ημέρα της Γυναίκας

Αρώματα από το Black Friday

Υπάρχουν πολλές κατάλληλες ημέρες κατά τη διάρκεια του χρόνου για να χαρίσετε ένα άρωμα - Χριστούγεννα, γενέθλια, ονομάστηκες γιορτές, επετείους … Υπάρχουν επίσης και οι ειδικές μέρες κατά τις οποίες οι ερωτευμένη, οι γυναίκες, οι άνδρες, οι μητέρες, οι πατέρες και παιδιά γιορτάζουν τη γιορτή τους. Εκτός από αυτές, στο ημερολόγιο θα βρείτε και άλλες λιγότερο διάσημες μέρες, όπως η Διεθνής Ημέρα  Αδελφότητας, της Νεολαίας, τον Ηλικιωμένων, της Αιμοδοσίας, τον Γιατρών, τον Πυροσβεστών, τον Εκπαιδευτικών, τον Σεφ και άλλα επαγγέλματα.

Εκτός από αυτές τις ειδικές γιορτές, υπάρχουν και άλλες ημέρες που είναι κατάλληλες για αγορά αρώματος. Μία από τις πιο σημαντικές τέτοιες μέρες είναι ήμερα του αγοραστικού γεγονός Black Friday, η οποία είναι μοναδική πώληση όλων των ειδών αγαθών με τεράστιες εκπτώσεις, η οποία πραγματοποιείται στα τέλη Νοεμβρίου κάθε έτους.

Εάν συνοψίσουμε όλα όσα έχουμε πει μέχρι τώρα, αποδεικνύεται ότι κάθε μέρα είναι κατάλληλη  για αγορά  αρώματος, και στης ειδικές ημέρες ή γιορτές  είναι σχεδόν υποχρεωτικό.

Δεν είστε σίγουροι πώς να επιλέξετε το σωστό άρωμα; Ακριβώς για αυτές τις καταστάσεις έχουμε ετοιμάσει εκπληκτικούς οδηγούς - Πώς να επιλέξετε ένα άρωμα και Πώς να επιλέξετε ένα άρωμα για δώρο. Ο οδηγός μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επιλέξετε άρωμα ανάλογα με την περίσταση ή την εποχή. Πολλά πιο ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τα αρώματα σας περιμένουν στην Εγκυκλοπαίδεια αρώματος. Φορτώστε με ιδέες και έμπνευση!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: