Άρωμα γενεθλίων

Γενέθλια ή επέτειος

Ο εορτασμός της γέννησης σχετίζεται με εορτασμούς προ αμνημονεύτων χρόνων. Όλοι γιορτάζουν τα γενέθλια τους μία φορά το χρόνο και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να γιορτάσουμε. Εξαίρεση αποτελούν οι γεννημένοι στις 29 Φεβρουαρίου, οι οποίοι γιορτάζουν τα γενέθλιά τους στις 28 Φεβρουαρίου ή την 1η Μαρτίου ή απλά 1 φορά ανά τέσσερα χρόνια!

Οι εορτασμοί γίνονται συνήθως σε ένα οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με δώρα και γλυκά. Ένας μεγαλύτερος λόγος για να γιορτάσουμε είναι η  στρογγυλή επέτειος - η  λεγόμενη δεκαετία δηλαδή, μια επέτειος που γιορτάζεται για παράδειγμα στα 20, 30, 40, 50, 60, 70, και γιατί όχι και στα 80 και 90-τά γενέθλια. Αυτές είναι πολύ σημαντικές στιγμές και τα μεγαλύτερα δώρα συνδέονται μαζί τους.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ

Άρωμα γενεθλίων

Να γιορτάσουμε ή να μην γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας;

Σε κάθε περίπτωση, το πάρτι γενεθλίων είναι μια ιδανική ευκαιρία να συναντηθείτε με όλη την οικογένεια, να χαρίσετε δώρα, να απολαύσετε νόστιμα φαγητά και ποτά, συνομιλίες και αναμνήσεις. Ένας εξωστρεφής άνθρωπος θα ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά του, αλλά όχι ένας εσωστρεφής. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και γι 'αυτό οι ευχετήριες κάρτες, οι γιορτές και τα δώρα πρέπει να προσαρμοστούν στον τύπο του ατόμου που έχει γενέθλια.

Εάν είσαστε καλεσμένοι σε ένα διασκεδαστικό και θορυβώδες πάρτι γενεθλίων, διασκεδάστε όσο το δυνατόν περισσότερο με τους άλλους συμμετέχοντες. Ωστόσο, εάν κάποιος γιορτάσει τα γενέθλια του με περιορισμένο αριθμό ατόμων και χωρίς δυνατή μουσική, δείξτε σεβασμό και μην τον ενοχλείτε με θορυβώδεις εορτασμούς.

Ο εορτασμός γενεθλίων στην εργασία είναι ένα καυτό θέμα. Εξαρτάται πάντα από τις συγκεκριμένες συνθήκες, τις σχέσεις και τον τύπο του χώρου εργασίας. Οι μαζικές γιορτές για ολόκληρα τμήματα δεν είναι πλέον τόσο συνηθισμένες όσο ήταν και προτιμώνται οι συγκεντρώσεις με περιορισμένο αριθμό συναδέλφων. Για περιπτώσεις επετείου, ο υπεύθυνος τμήματος συνήθως χαρίζει στον υπάλληλο ένα δωροκουπόνι ή ένα ειδικό δώρο για την περίσταση.

Ασυνήθιστα ενδιαφέροντα είναι τα έθιμα του Βιετνάμ, όπου ολόκληρος ο πληθυσμός γιορτάζει τα γενέθλιά του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι δηλώσεις του πνευματικού ηγέτη του Θιβέτ, ο Δαλάι Λάμα, μας εκπλήσσει επίσης: «Δεν γιορτάζω γενέθλια. Αυτή η μέρα δεν είναι διαφορετική για μένα. Κάθε μέρα είναι γενέθλια. Σηκωθείτε το πρωί και όλα ξεκινούν ξανά από την αρχή. Αλλά το σημαντικό είναι ότι η νέα μέρα θα σας φέρει χαρά και ευτυχία»

Για να αυξήσετε τη χαρά, τα ευχάριστα συναισθήματα και την αυτοπεποίθηση του αγοριού που έχει γενέθλια, χαρίστε του ένα κατάλληλο άρωμα. Σήμερα, η επιλογή των αρωμάτων είναι τόσο μεγάλη που μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά αρώματα ανάλογα με την περίσταση - ένα πολυτελές δώρο για μια επέτειο ή ένα όχι πολύ ακριβό  επώνυμο άρωμα για κάποιον που αρχικά δεν ήθελε καν να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Θα δείτε ότι όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι με ένα τέτοιο δώρο. 

ΔΩΡΟ

7 λόγοι για να χαρίσετε άρωμα για τα γενέθλια

 1. Καταπληκτική πρώτη εντύπωση: Τα πρώτα επτά δευτερόλεπτα της διαπροσωπικής επαφής έχουν αποδειχθεί βασικά για τη δημιουργία μιας πρώτης εντύπωσης. Με ένα υπέροχο άρωμα που θα χαϊδεύει τις αισθήσεις, σίγουρα θα προσελκύσετε την προσοχή.
 2. Πλησιάζοντας στην καρδιά: Εάν δώσετε ένα αγαπημένο άρωμα σε ένα αγαπημένο άτομο ή ένα μοναδικό εξειδικευμένο άρωμα από μια ειδική συλλογή, έχετε κάνει ένα σημαντικό δώρο και ταυτόχρονα εκφράζετε την ενσυναίσθηση για την προσωπικότητα, τη γεύση και τις ανάγκες του.
 3. Μοναδικότητα: Το αρωματικό αξεσουάρ μπορεί κυριολεκτικά να προσαρμοστεί στον χρήστη - ανάλογα με το σχήμα του μπουκαλιού, τα προτιμώμενα αρωματικά συστατικά, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που πρέπει να προκαλέσει ή να θυμίζει ... Θα κάνετε μια υπέροχη εντύπωση με την επιλογή niche αρωμάτων .
 4. Ευελιξία : Μπορείτε να χαρίστε αρώματα σε όλους - εφήβους, μεσήλικες, ενήλικες ακόμη και παιδιά. Τα αρώματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των γυναικών και των ανδρών, ειδικά τον 21ο αιώνα. Τα πιο universal είναι τα unisex αρώματα που είναι κατάλληλα και για τα δύο φύλα.
 5. Πρακτική χρήση: Τα αρώματα είναι αρωματικές κοσμήματα που θα διακοσμούσαν το διαμέρισμα ή τον προσωπικό σας χώρο, αλλά προορίζονται κυρίως για να φορεθούν. Εάν κάνετε μια επιτυχημένη επιλογή, δεν θα σπαταληθεί ούτε ένα χιλιοστόλιτρο του αρώματος και αυτός που θα λάβει το δώρο θα σας θυμάται κάθε φορά που θα ανοίγει το μπουκάλι και η μυρωδιά του αρώματος θα περικλείει το σώμα του.
 6. Ευρύ φάσμα τιμών: Τα αρώματα είναι universal δώρα με ένα ευρύ φάσμα τιμών. Η αγορά προσφέρει αυθεντικά αρώματα από το χαμηλό φάσμα τιμών, κατάλληλο για κάθε τσέπη, καθώς και πολυτελή και ακριβά εξειδικευμένα αρώματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για γνώστες και συλλέκτες. Η επιλογή σας είναι τεράστια και μπορείτε να επιλέξετε ένα κατάλληλο άρωμα από διαφορετικές κατηγορίες τιμών για να δώσετε ως δώρο.
 7. Προκαλούν αναμνήσεις : Τα αρώματα σφραγίζουν και στη συνέχεια προκαλούν και δημιουργούν αναμνήσεις. Με το άρωμα μπορείτε να δωρίσετε κάτι πολύτιμο που δεν μπορεί να αγοραστεί - αυτές είναι οι αξέχαστες αναμνήσεις. Είτε το άρωμα είναι πολυτελές είτε όχι, πρέπει να επιλέγεται με πόθο και να δίνεται με αγάπη.

Αρχαία παράδοση των αρωμάτων για τα γενέθλια

Γνωρίζατε ότι οι Τρεις Σοφοί δίνουν δύο αρώματα με μύρο και θυμίαμα στον νεογέννητο Ιησού; Τα αρώματα που δίνονται ως δώρα έχουν μια τόσο μεγάλη παράδοση ... Σήμερα, ωστόσο, σε αντίθεση με το παρελθόν, τα αρώματα έχουν γίνει ευρέως διαθέσιμα, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τα δώσουν ως δώρο σε κάποια ειδική περίσταση. Στις ακόλουθες γραμμές σας προσφέρουμε ενημερωμένες συμβουλές για κατάλληλα αρώματα γενεθλίων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, τόσο από τις χαμηλότερες όσο και από τις υψηλότερες κατηγορίες τιμών.

Τα πιο δημοφιλή αρώματα για γυναίκες

ΕΚΠΤΩΣΗ 58 %  58 %
Eau de Parfum 100 ml
45,40
ΕΚΠΤΩΣΗ 62 %  62 %
Eau de Parfum 75 ml
51,00
ΕΚΠΤΩΣΗ 67 %  67 %
Eau de Parfum 90 ml
33,00
ΕΚΠΤΩΣΗ 70 %  70 %
Eau de Parfum 100 ml
34,00
ΕΚΠΤΩΣΗ 68 %  68 %
Eau de Parfum 100 ml
40,95
ΕΚΠΤΩΣΗ 46 %  46 %
Eau de Parfum 80 ml
22,45
ΕΚΠΤΩΣΗ 14 %  14 %
Eau de Parfum 75 ml
32,20
ΕΚΠΤΩΣΗ 48 %  48 %
Eau de Toilette 100 ml
61,50
ΕΚΠΤΩΣΗ 45 %  45 %
Eau de Toilette 100 ml
30,30
ΕΚΠΤΩΣΗ 50 %  50 %
Eau de Parfum 100 ml
49,00
ΕΚΠΤΩΣΗ 58 %  58 %
Eau de Parfum 125 ml
23,00
ΕΚΠΤΩΣΗ 69 %  69 %
Eau de Parfum 100 ml
28,00
ΕΚΠΤΩΣΗ 62 %  62 %
Eau de Parfum 100 ml
42,95
ΕΚΠΤΩΣΗ 13 %  13 %
Eau de Parfum 50 ml
36,45
ΕΚΠΤΩΣΗ 13 %  13 %
Eau de Toilette 100 ml
24,30
ΕΚΠΤΩΣΗ 65 %  65 %
Eau de Toilette 150 ml
25,80
ΕΚΠΤΩΣΗ 60 %  60 %
Eau de Parfum 30 ml
33,55
ΕΚΠΤΩΣΗ 63 %  63 %
Eau de Parfum 100 ml
42,05
ΕΚΠΤΩΣΗ 46 %  46 %
Eau de Toilette 75 ml
15,50
Eau de Parfum 100 ml
43,50
ΕΚΠΤΩΣΗ 5 %  5 %
Eau de Parfum 75 ml
36,05
ΕΚΠΤΩΣΗ 7 %  7 %
Eau de Toilette 100 ml
34,90
ΕΚΠΤΩΣΗ 53 %  53 %
Eau de Toilette 100 ml
47,10
ΕΚΠΤΩΣΗ 33 %  33 %
Eau de Parfum 100 ml
39,20
ΕΚΠΤΩΣΗ 24 %  24 %
Eau de Toilette 200 ml
82,90
ΕΚΠΤΩΣΗ 56 %  56 %
Eau de Parfum 100 ml
48,85
ΕΚΠΤΩΣΗ 49 %  49 %
Eau de Toilette 50 ml
38,00
ΕΚΠΤΩΣΗ 40 %  40 %
Eau de Parfum 125 ml
96,60
ΕΚΠΤΩΣΗ 18 %  18 %
Eau de Toilette 100 ml
55,35
ΕΚΠΤΩΣΗ 17 %  17 %
Σετ δώρου
62,55
ΕΚΠΤΩΣΗ 11 %  11 %
Eau de Toilette 50 ml
37,10
ΕΚΠΤΩΣΗ 51 %  51 % ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Eau de Parfum 80 ml
69,60
ΕΚΠΤΩΣΗ 14 %  14 %
Eau de Parfum 30 ml
26,90
ΕΚΠΤΩΣΗ 4 %  4 % ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Eau de Toilette 50 ml
45,00

Πιο ακριβά αρώματα για γυναίκες

Τα αρώματα είναι σαν λουλούδια - λένε πολλά για εσάς . Εάν δώσετε στην αγαπημένη σας ένα ωραίο μπουκέτο και ένα πολυτελές άρωμα για τα γενέθλιά της, γι’ αυτήν θα είστε ο πιο υπέροχος άντρας στον κόσμο.

 • Lancôme Idôle  - ένα αριστοκρατικό γαλλικό άρωμα, που συνδυάζει θηλυκότητα, αγάπη και εκχύλισμα τριαντάφυλλου. Το άρωμα μοιράζεται έντονες νότες από αχλάδι και περγαμόντο, στην καρδιά μπορείτε να νιώσετε τούρκικο και γαλλικό τριαντάφυλλο και γιασεμί, και στη βάση υπάρχει λευκός μόσχος και βανίλια.
 • Chloé Chloé - ένα από τα πιο δημοφιλή eau de toilette στον κόσμο. Το άρωμα του κρίνου της κοιλάδας, της μανόλιας και του τριαντάφυλλου στην καρδιά αυξάνει φανταστικά την αυτοπεποίθηση των γυναικών και προσελκύει την προσοχή των ανδρών ... Αυτό το άρωμα εκπέμπει τρυφερότητα, πολυτέλεια και αιώνια κομψότητα. 
 • Chanel Coco Mademoiselle - διάσημο eau de toilette με γιασεμί, τούρκικο τριαντάφυλλο, ylang-ylang και μιμόζα στην καρδιά. Η επιτομή της γαλλικής γοητείας.
 • Giorgio Armani Si - διάσημο eau de toilette φρουτώδες-chypre, μια πραγματική απόλαυση για τους λάτρεις των ιταλικών αρωμάτων. «Μου το χάρισε ο φίλος μου στα γενέθλια μου. Έκανε μια εξαιρετική επιλογή», είπε μια χρήστρια στην αξιολόγησή της
 • Marc Jacobs Daisy Dream - ένα διάσημο eau de toilette εμπνευσμένο από μαργαρίτες και τον έναν και μοναδικό φωτεινό μπλε ουρανό. Περιέχει αχλάδι, γκρέιπφρουτ, βατόμουρο, γιασεμί, λίτσι, γλυκίνη, μόσχο, ασβέστη και καρύδα.

«Ένας αληθινός κύριος θυμάται πάντα όταν μια γυναίκα έχει γενέθλια, αλλά δεν θυμάται ποτέ πόσο χρονών είναι». -  Robert Lee Frost (ποιητής) . 

Περιηγηθείτε και επιλέξτε από τα μπεστ σέλερ γυναικείων αρωμάτων !

Φθηνότερα αρώματα για γυναίκες

Ακόμα και ανάμεσα στα φθηνότερα αρώματα θα βρείτε υπέροχες συνθέσεις αρωμάτων που θα σας κάνουν να λάμψετε σαν αστέρι. Προσέξτε επίσης για αρωματικά σπρέι σώματος και αποσμητικά, τα οποία διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και είναι προσιτά ακόμη και για μαθητές.

 • GUESS Seductive - γυναικείο eau de toilette, άρωμα με επιλεγμένα λουλούδια και φρούτα, που εκπέμπει αποπλάνηση και έλξη, όπως υποδηλώνει το όνομά του. Τα συστατικά του περιέχουν αχλάδι, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιού, βανίλια, ξύλο και κασμίρι.
 • Elizabeth Arden 5th Avenue - ένα θρυλικό eau de toilette εμπνευσμένο από τη Νέα Υόρκη. Η καρδιά περιέχει μοσχοκάρυδο, βιολέτα, ροδάκινο, γιασεμί, ιλάνγκ-ιλάνγκ, γαρίφαλο, βουλγαρικό τριαντάφυλλο και τουμπερόζα.
 • Enrique Iglesias Deeply Yours - αποσμητικό με άρωμα ζουμερό μήλο, πορτοκάλι, φρέζια, τριαντάφυλλο, σανταλόξυλο και βανίλια. Ακτινοβολεί ενέργεια, προάγει το πάθος και την αρμονία. «Όμορφο άρωμα, εξαιρετική τιμή. Δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσουμε»,  λέει ένας χρήστης γι’ αυτό.
 • Justin Bieber Girlfriend - θεαματικό eau de toilette για τους οπαδούς του διάσημου τραγουδιστή, καθώς και για κορίτσια και νεαρές γυναίκες που θέλουν να τονίσουν τα δυνατά τους σημεία. Αρωματικό μείγμα βατόμουρου, φράουλας και μανταρινιού με συνδυασμό λευκών λουλουδιών έως μόσχου.
 • Αρωματικά σπρέι σώματος από την Victoria's Secret - διάσημα αμερικανικά αρώματα με εξαιρετική ένταση και ανθεκτικότητα. Το λεπτό άρωμα από τα Pure Seduction, Coconut Passion ή Aqua Kiss είναι υπέροχα δώρα γενεθλίων για μια μαθήτρια ή μια νεαρή κοπέλα.

Στην κατηγορία Σύγχρονα νεανικά αρώματα για γυναίκες μπορείτε επίσης να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προσιτών αρωμάτων κατάλληλα για δώρο γενεθλίων.

Υπέροχα δώρα για άντρες

ΕΚΠΤΩΣΗ 64 %  64 %
Eau de Toilette 125 ml
29,00
ΕΚΠΤΩΣΗ 73 %  73 %
Eau de Toilette 110 ml
26,30
ΕΚΠΤΩΣΗ 51 %  51 %
Eau de Parfum 75 ml
26,25
ΕΚΠΤΩΣΗ 7 %  7 %
Eau de Toilette 200 ml
40,45
ΕΚΠΤΩΣΗ 69 %  69 %
Eau de Toilette 100 ml
23,80
ΕΚΠΤΩΣΗ 6 %  6 %
Eau de Parfum 125 ml
37,60
ΕΚΠΤΩΣΗ 19 %  19 %
Eau de Toilette 125 ml
29,90
ΕΚΠΤΩΣΗ 63 %  63 %
Eau de Toilette 100 ml
36,25
ΕΚΠΤΩΣΗ 54 %  54 %
Eau de Parfum 100 ml
61,20
Eau de Toilette 100 ml
28,70
ΕΚΠΤΩΣΗ 48 %  48 %
Eau de Toilette 100 ml
56,70
Eau de Toilette 100 ml
32,20
ΕΚΠΤΩΣΗ 63 %  63 %
Eau de Toilette 100 ml
31,70
Eau de Toilette 200 ml
35,20
Eau de Toilette 75 ml
36,85
ΕΚΠΤΩΣΗ 42 %  42 %
Eau de Parfum 200 ml
57,70
ΕΚΠΤΩΣΗ 61 %  61 %
Eau de Cologne 100 ml
30,35
ΕΚΠΤΩΣΗ 52 %  52 %
Eau de Toilette 100 ml
41,40
ΕΚΠΤΩΣΗ 57 %  57 %
Eau de Parfum 100 ml
40,20
ΕΚΠΤΩΣΗ 41 %  41 %
Eau de Toilette 150 ml
64,80
ΕΚΠΤΩΣΗ 4 %  4 %
Eau de Toilette 100 ml
30,90
Eau de Toilette 100 ml
34,85
ΕΚΠΤΩΣΗ 19 %  19 %
Eau de Toilette 125 ml
27,90
Eau de Toilette 125 ml
59,60
ΕΚΠΤΩΣΗ 50 %  50 %
Eau de Parfum 200 ml
82,30
ΕΚΠΤΩΣΗ 38 %  38 %
Eau de Toilette 100 ml
21,00
Eau de Toilette 100 ml
40,55
ΕΚΠΤΩΣΗ 43 %  43 %
Eau de Toilette 100 ml
51,10
Eau de Toilette 100 ml
50,40
ΕΚΠΤΩΣΗ 11 %  11 %
Eau de Toilette 100 ml
59,70
ΕΚΠΤΩΣΗ 59 %  59 %
Eau de Toilette 100 ml
45,40
ΕΚΠΤΩΣΗ 52 %  52 %
Eau de Toilette 125 ml
32,60
ΕΚΠΤΩΣΗ 12 %  12 %
Eau de Toilette 200 ml
84,95
ΕΚΠΤΩΣΗ 33 %  33 %
Eau de Parfum 100 ml
77,20
ΕΚΠΤΩΣΗ 64 %  64 %
Eau de Parfum 100 ml
40,05
ΕΚΠΤΩΣΗ 52 %  52 %
Eau de Parfum 50 ml
40,40
ΕΚΠΤΩΣΗ 21 %  21 %
Eau de Toilette 125 ml
22,10
Parfum 100 ml
145,05

Πιο ακριβά αρώματα για άντρες

Τα αρώματα δεν είναι υπέροχο δώρο μόνο για τις γυναίκες. Ακόμα και οι άντρες αγαπούν να τους περιποιούνται και θέλουν να νοιώθουν και να μυρίζουν και εκείνοι με μυστηριώδη, συναρπαστικά αρώματα. Παραδείγματος χάρη όπως αυτά:

 • Christian Dior Sauvage  - ένα πολύ συμπυκνωμένο άρωμα με νότες ανατολίτικου κρασιού για άνδρες, που προσελκύουν την προσοχή των γυναικών. Στην καρδιά του αρώματος υπάρχουν νότες σανταλόξυλου και ξύλου κέδρου.
 • Dolce & Gabbana K  - "royal" eau de toilette με νότες αρκεύθου, εσπεριδοειδή και πικάντικο πιπέρι. Συμπληρώνει τέλεια τον σύγχρονο άνθρωπο με αυτοπεποίθηση, ο οποίος συνδυάζει τις παραδόσεις και τις σύγχρονες τάσεις.
 • Hugo Boss Boss Bottled Infinite  - ατελείωτη φρεσκάδα λεβάντας στο eau de toilette για μοντέρνους άντρες. Η δύναμη της λεβάντας θα σας ανταμείψει κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων ημερών και θα βοηθήσει στη χαλάρωση το βράδυ.
 • Chanel Bleu de Chanel  - αιώνιο άρωμα που περιέχει νότες λεμονιού, τζίντζερ, γιασεμιού και σανταλόξυλου. Είναι κατάλληλο για καθημερινή και βραδινή χρήση και το μπουκάλι έχει έναν πολυτελή μπλε-μαύρο σχεδιασμό.
 • Eternity Calvin Klein  - κομψό eau de toilette για άντρες με εκχύλισμα από σπάνια ρίζα ίριδας και πραγματικό κεχριμπάρι. Το σμαραγδένιο πράσινο αρωματικό υγρό σε μια μινιμαλιστική φιάλη έχει το επιθυμητό στυλ αρωματικού-κρασιού.

Ρίξτε μια ματιά και στα άλλα TOP ανδρικά αρώματα και επιλέξτε το καλύτερο για τα γενέθλιά σας!

Φθηνότερα αρώματα για άντρες

Ρίξτε μια ματιά στις άλλες αρωματικές προσφορές του τεράστιου καταλόγου μας και θα είστε πεπεισμένοι ότι ένα δώρο γενεθλίων που αγγίζει τα συναισθήματα δεν είναι απαραίτητα ακριβό ...

 • GUESS Seductive - πολύ σαγηνευτικό eau de toilette για άνδρες με βετιβέρ, ορχιδέα και μοβ φύλλα στην καρδιά. Είναι το ανδρικό ανάλογο του γυναικείου αρώματος με το ίδιο όνομα. Τα αρώματα της αμερικανικής μάρκας GUESS είναι σαγηνευτικά και έχουν μεγάλη ζήτηση στους καταναλωτές.
 • Karl Lagerfeld For Him - κατάλληλο eau de toilette για γενέθλια, που συνδυάζει νότες λεβάντας, μανταρίνι, βιολέτα, πράσινο μήλο, κεχριμπάρι και σανταλόξυλο. «Μακροχρόνια ικανοποίηση. Σε αντίθεση με πολλά άλλα, αυτό το άρωμα διαρκεί όλη μέρα», λένε οι χρήστες για αυτό.
 • Ferrari Scuderia Ferrari Black - χαρισματικό eau de toilette με κανέλα, κάρδαμο, γιασεμί και τριαντάφυλλο στην καρδιά. Αυτό το άρωμα συνδέεται με την ιταλική μάρκα αυτοκινήτων Ferrari και προσθέτει την ενέργεια αυτού του αρσενικού αρώματος στην απόλαυση της οδήγησης σπορ αυτοκινήτων.
 • Adidas Born Original - αναζωογονητικό και ενεργητικό eau de toilette για τον σύγχρονο νεαρό άνδρα. Κύρια συστατικά: ραβέντι, λεβάντα, φύλλα βιολέτας, πορτοκάλι και σανταλόξυλο.

Μπορείτε να βρείτε άλλες σούπερ ευκαιρίες στην κατηγορία Μοντέρνα νεανικά αρώματα για άντρες .

Αρώματα γενεθλίων για παιδιά

Χαρίστε ένα άρωμα στην κόρης σας, στην εγγονή, την ανιψιά σας ή στους φίλους τους από το νηπιαγωγείο ή το δημοτικό σχολείο για τα γενέθλιά τους. Χαρίστε ένα χαμόγελο στο παιδί σας με τα παιδικά αρώματα Disney με ελκυστικούς χαρακτήρες ταινιών. Επιλέξτε από τα δημοφιλή παιδικά eau de toilette ή σπρέι σώματος για κορίτσια με τους χαρακτήρες παραμυθιών Άννα και Έλσα - πριγκίπισσες από το διάσημο παραμύθι Ice Kingdom-Frozen.

Υπάρχουν επίσης αρώματα για αγόρια με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες. Θα απολαύσουν το πρώτο τους άρωμα Disney Cars. Όλα τα αρώματα για παιδιά που προσφέρουμε ελέγχονται σε δερματολογικά εργαστήρια και είναι απαλά στο ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Γιορτάστε τα γενέθλια του παιδιού σας με ένα άρωμα και ένα παιχνίδι όλα μαζί σε ένα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δώρο γενεθλίων για παιδί

Ακόμα δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα άρωμα γενεθλίων;

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε ένα άρωμα για γενέθλια, ρίξτε μια ματιά στα πιο δημοφιλή σετ δώρων - για γυναίκες, άνδρες, unisex και για παιδιά. Όταν επιλέγετε online από την άνεση του σπιτιού σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα του ιστότοπου που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα ακριβή αποτελέσματα που ψάχνετε. Με τη βοήθεια αυτών των φίλτρων καθορίζετε τον τύπο του σετ δώρoυ και τι πρέπει να περιέχει - για παράδειγμα, eau de toilette, eau de parfum, λοσιόν σώματος, αποσμητικό ή κάτι άλλο.

Για τις γυναίκες, οι περισσότεροι επιλέγουν σετ δώρου Calvin Klein και Chloé και για τους άνδρες HUGO BOSS, GUESS ή MEXX. Μια εξαιρετική προσφορά για ένα διάσημο δώρο επετείου μπορεί να είναι το γυναικείο σετ δώρου Christian Dior J´adore ή τα ανδρικά σετ από τον Giorgio Armani.

Τα αρώματα και τα καλλυντικά είναι υπέροχα δώρα για γενέθλια - απλά επιλέξτε το σωστό για εσάς. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε - τόσο με τις λεπτομερείς πληροφορίες στην Εγκυκλοπαίδεια αρωμάτων όσο και μέσω του διαδικτυακού τσατ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Χαρίστε το δώρο γενεθλίων στον εορτάζοντα, φτιάξε του τη διάθεση και πιείτε στην υγειά του. Με τις συμβουλές μας θα ξέρετε πώς να κάνετε κάθε γενέθλια χαρούμενα, δίνοντάς το κατάλληλο άρωμα που θα κάνει τη μέρα του εορτάζοντα ακόμα πιο ξεχωριστή.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: