Εγκυκλοπαίδεια αρωμάτων

Θα σας μεταφέρουμε στον μοναδικό κόσμο των αρωμάτων, όπου θα βρείτε τη διαφορά μεταξύ του Parfum, του eau de parfum και του eau de toilette. Θα σας παρουσιάσουμε τους διάφορους τύπους συγκεντρώσεων αρωμάτων, θα αποκαλύψουμε τα μυστικά της πυραμίδας αρώματος και θα σας παρουσιάσουμε στις διάφορες οικογένειες αρωμάτων. Ψεκαστείτε μερικές φορές με το αγαπημένο σας άρωμα και ελάτε μαζί μας σε ένα αξιοθαύμαστο ταξίδι στη σφαίρα των αρωμάτων.

Τι είναι το Parfum και ποια είναι η διαφορά μεταξύ του eau de toilette και του eau de parfum;

Ρίξτε μια ματιά στη συσκευασία του αγαπημένου σας αρώματος και εστιάστε στις ακόλουθες συντομογραφίες P, EdP, EdT ή EdC. Ξέρετε τι κρύβεται πίσω από αυτά τα σημάδια; Γιατί ορισμένα αρώματα διατίθενται με τη μορφή Parfum και άλλα ανήκουν στην κατηγορία eau de parfum, eau de toilette ή cologne; Πώς αυτό επηρεάζει τη μακροζωία του αρώματος; Μερικά γίνονται αισθητά όλη την ημέρα, άλλα - μόνο για δύο ώρες. Διαβάστε για τους διαφορετικούς τύπους αρωμάτων και όλα θα σας καταστούν σαφή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Toaletní a parfémované vody

Πυραμίδα αρωμάτων: κεφάλι, καρδιά και βάση

Όταν επιλέγετε ένα νέο άρωμα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, σχεδόν πάντα θα βρείτε μια περιγραφή της σύνθεσης του. Τα συστατικά του αρώματος που χρησιμοποιούνται ομαδοποιούνται σε τρεις κύριες κατηγορίες - κεφάλι, καρδιά και βάση και αυτή η διάταξη ονομάζεται πυραμίδα αρώματος. Αυτό σημαίνει πρακτικά πόσο καιρό μετά τον ψεκασμό του αρώματος μπορείτε να αισθανθείτε ένα ή άλλο συστατικό. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη σύνθεση των αρωμάτων και μάθετε πώς λειτουργεί το αγαπημένο σας parfum, το eau de toilette ή το eau de parfum.

Οικογένειες αρωμάτων: ποιες νότες σας αρέσουν περισσότερο;

Μερικά αρώματα μυρίζουν σαν ανθισμένο κήπο λουλουδιών, ενώ άλλα λάμπουν σαν φρέσκο ​​χυμό εσπεριδοειδών. Τα αρώματα μπορούν να περιέχουν πολλούς τύπους πικάντικων μπαχαρικών, καθώς και απαλούς αιθέριους και υδατώδεις τόνους. Είτε η αρωματική λεβάντα, η γλυκιά βανίλια ή τα μεθυστικά τριαντάφυλλα είναι τα κύρια συστατικά σε ορισμένα αρώματα, το αγαπημένο σας άρωμα μπορεί να συμπεριληφθεί σε μια από τις οικογένειες αρωμάτων που θα παρουσιάσουμε εδώ. Και μόλις συναντήσετε την αγαπημένη σας ομάδα αρωμάτων, την επόμενη φορά που θα επιλέξετε ένα νέο άρωμα, θα είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι αν διακινδυνεύσετε να αγοράσετε τυφλά.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΞΥΛΩΔΗ ΦΟΥΖΕΡ CHYPRE ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΑΝΘΙΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ

Ας αρχίσουμε...

Έχουμε κατακτήσει το θεωρητικό μέρος και τώρα πρέπει μόνο να βυθίσουμε τη μύτη μας στον μυρωδάτο κόσμο των αρωμάτων. Επιλέξτε από μια τεράστια συλλογή από Parfum, eau de parfum, eau de toilette και άλλα αρώματα. Αρχικά, θα σας εμπνεύσουμε παρουσιάζοντας τα πιο δημοφιλή αρώματα από τον κατάλογο Parfimo.gr. Θα μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας βοηθήσουν στην επόμενη αγορά αρώματος.

Toaletní a parfémované vody

Δημοφιλή επώνυμα αρώματα:

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: