Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Άλατα μπάνιου

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Άλατα μπάνιου

Η απάντηση στο πώς να απολαύσετε στο μέγιστο τον χρόνο που περνάτε στο μπάνιο είναι το αλάτι μπάνιου. Το αλάτι μπάνιου θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα διάσημο σπα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το αλάτι μπάνιου είναι ένα τόσο δημοφιλές συμπλήρωμα μπάνιου. Ηρεμεί το σώμα και το μυαλό και ανακουφίζει από την ένταση των μυών. Μετά από ένα μπάνιο στο νερό με την προσθήκη αλατιού μπάνιου, θα νιώσετε απλά αναγεννημένοι. Είναι επίσης μια εξαιρετική συμβουλή δώρου για τους λάτρεις της χαλάρωσης.

Άλατα μπάνιου με ευχάριστο άρωμα

Τα άλατα μπάνιου δεν θα σας κερδίσουν μόνο με την περιεκτικότητά τους σε ευεργετικά μέταλλα, αλλά και με το ευχάριστο άρωμά τους, χάρη στο οποίο το μπάνιο θα είναι μια πραγματική και αξέχαστη εμπειρία.

Αλάτι μπάνιου Kneipp

Κάντε το μπάνιο σας πιο ευχάριστο, για παράδειγμα με το Kneipp Mineral Bath Salt. Αν σας αρέσει το φρέσκο άρωμα εσπεριδοειδών, Το Kneipp Mineral Bath Salt Pure Relaxation Lemon Balm με βάλσαμο λεμονιού και εκχύλισμα λεμονόχορτου θα σας αρέσει πολύ. Το Kneipp Mineral Bath Salt Joint & Muscle Arnika που περιέχει αιθέρια έλαια από την Cabreuva, δεντρολίβανο, πεύκο και εκχύλισμα άρνικας προορίζεται για την αναγέννηση των μυών και των αρθρώσεων.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest