Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Σκιές ματιών

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Σκιές ματιών

Οι σκιές ματιών θα τονίσουν πολύ τα δυνατά σας σημεία. Φωτίζουν το βλέμμα, τονίζουν τα μάτια και τραβάνε την επιθυμητή προσοχή. Είναι συναρπαστικό πόσες σκιές ματιών υπάρχουν: ανοιχτόχρωμες, nude, ματ, αστραφτερές, συμπαγείς, χαλαρές, τζελ, σε μολύβι… Είναι καλύτερο να έχετε στο σπίτι όλες τις πιθανές αποχρώσεις και να τις συνδυάσετε ανάλογα με το δικό σας στυλ, τύπο ντυσίματος, εποχές , περιστάσεις και διάθεση.

Επιλέξτε το ιδανικό χρώμα σκιάς ματιών

Οι nude σκιές ματιών όπως το καφέ και το μπεζ σας επιτρέπουν να κάνετε ένα φυσικό μακιγιάζ. Τα ζωντανά χρώματα, όπως το έντονο μπλε ή μωβ, θα φροντίσουν για το υπερβολικό βραδινό μακιγιάζ σας. Η εφαρμογή βάσης μακιγιαζ κάτω απο τις σκιές ματιών θα σας προσφέρει μια μακράς διαρκείας αντοχή του μακιγιάζ σας.

Οι πιο δημοφιλείς σκιές ματιών

Για καπνιστό μακιγιάζ, οι παλέτες σκιών ματιών είναι ιδανικές, διότι τα χρώματα ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Οι απαιτητικοί χρήστες θα εκτιμήσουν σίγουρα τα μεγάλα σετ σκιών ματιών. Τα καλλυντικά για μακιγιάζ, αναπτύσσουν τη φαντασία όλο και περισσότερο και μπορείτε να κάνετε πραγματική μαγεία με αυτά. Χάρη στο συνεχώς βελτιούμενο μακιγιάζ, μπορείτε να έχετε σαγηνευτικά και τέλεια μάτια σε μια μόνο στιγμή. Οι δημοφιλείς μάρκες σκιών ματιών περιλαμβάνουν τις Max Factor, Rimmel London, Gabriella Salvete, Makeup Revolution London, Bourjois Paris και Astor.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest