Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free
Χωρις αλκοολ

Προϊόντα για καθαρισμό μακιγιάζ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Προϊόντα για καθαρισμό μακιγιάζ

Το ντεμακιγιάζ του δέρματος είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην φροντίδα του προσώπου. Χωρίς τακτικό βραδινό καθαρισμό, το δέρμα δεν μπορεί να αναπνέει και τα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται πιο γρήγορα. Διάφορα καλλυντικά προϊόντα καθαρισμού διατίθενται στην αγορά με τη μορφή λοσιόν καθαρισμού, γαλάκτωμα, τζελ καθαρισμού προσώπου, υγρά μαντηλάκια ή μαντηλάκια ταξιδιού για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Τα προϊόντα καθαρισμού έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τύπους δέρματος και για το ευαίσθητο δέρμα. Επομένως, επιλέξτε προσεκτικά το κατάλληλο προϊόν για το δέρμα και τις ανάγκες σας. Οι επαγγελματίες καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν τον καθαρισμό του προσώπου όχι μόνο το βράδυ πριν πάτε για ύπνο, αλλά και το πρωί για να επιτύχετε επαγγελματικά αποτελέσματα.

Ποιο ντεμακιγιάζ δέρματος να επιλέξετε;

Επιλέξτε απο κρέμες, λοσιόν, αφρούς, νερά, τζελ, γαλακτώματα και μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ανάλογα με το ποιο σας ταιριάζει καλύτερα. Τα προϊόντα ντεμακιγιάζ και οι λοσιόν εφαρμόζονται συχνότερα με δίσκους ντεμακιγιάζ, ενώ οι κρέμες, οι αφροί, τα τζελ και τα γαλακτώματα εφαρμόζονται συνήθως με τα δάχτυλα σε βρεγμένο δέρμα. Τα μαντηλάκια μακιγιάζ είναι ιδανικά για ταξίδια γιατί καθαρίζουν εύκολα το δέρμα με λίγες μόνο κινήσεις. Το προϊόν ντεμακιγιάζ που θα διαλέξετε πρέπει να ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας, τα προϊόντα ξηρής επιδερμίδας περιέχουν θρεπτικά συστατικά, ενώ τα προϊόντα ντεμακιγιάζ για λιπαρό δέρμα μπορούν να αφαιρέσουν την λιπαρότητα απο το δέρμα αποτελεσματικά.

Σωστή χρήση του ντεμακιγιάζ προσώπου

Πρώτον, αφαιρείται το μακιγιάζ από τα μάτια και τα χείλη. Για αυτά τα μέρη συνήθως υπάρχουν ειδικά ντεμακιγιάζ ματιών ή χειλιών που μπορούν να αφαιρέσουν ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα ή το κραγιόν μακράς διαρκείας. Επίσης προτιμήστε προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Αυτά τα προϊόντα καθαρίζουν απαλά σε βάθος, ενώ θρέφουν και μαλακώνουν το δέρμα. Στη συνέχεια, με απαλές κυκλικές κινήσεις κινηθείτε από το μέτωπο στη μύτη και το πρόσωπο και τελειώστε καθαρίζοντας το λαιμό. Έπειτα κάποια προϊόντα μακιγιάζ θέλουν καλό ξέπλυμα , κάποια άλλα όμως όχι- ακολουθείστε τις οδηγίες της συσκευασίας. Για κανονικό και λιπαρό δέρμα, συνιστάται η χρήση τζελ και αφρούς καθαρισμού. Το Micellar water είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό του ευαίσθητου δέρματος προσώπου. Για να καθαρίσετε την περιοχή των ματιών, χρησιμοποιήστε προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Αυτά τα προϊόντα καθαρίζουν απαλά σε βάθος, ενώ θρέφουν και μαλακώνουν το δέρμα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest