Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Κρέμες για τα χέρια

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Κρέμες για τα χέρια

Μια μικρή στην τσάντα, μια στο γραφείο, μια άλλη στο σαλόνι και μια άλλη στο κομοδίνο ... Πού θα βρίσκαμε τις κρέμες χεριών σας ; Αυτός ο απαραίτητος καλλυντικός βοηθός πρέπει να είναι πάντα στη διάθεσή σας, γιατί όλοι γνωρίζουν πόσο δυσάρεστη είναι η αίσθηση των ξηρών χεριών.

Η φροντίδα χεριών

Τα χέρια είναι ίσως περισσότερο εκτεθειμένα σε δυσμενείς επιπτώσεις από οποιοδήποτε άλλο μέρος στο σώμα. Ως εκ τούτου, ξηραίνονται και ραγίζουν πολύ γρήγορα. Θέλετε τα χέρια σας να φαίνονται υγιή και νεανικά; Τότε ποντάρετε στην τακτική τους φροντίδα με τη μορφή κρέμας χεριών!

Ποιά κρέμα χεριών να διαλέξετε;

Μερικές κρέμες χεριών είναι ενυδατικές, άλλες θρεπτικές και άλλες εστιάζουν στην καταπολέμηση των ηλιακών κηλίδων. Στο μενού θα βρείτε κρέμες που φροντίζουν τόσο τα χέρια όσο και τα νύχια και τα πετσάκια. Οι απαλές κρέμες απορροφώνται γρήγορα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς καμία ανησυχία όλη την ημέρα, οι πιο πυκνές κρέμες χεριών χαρακτηρίζονται από πιο θρεπτική σύνθεση και είναι ιδανικές για τη νύχτα. Ο συνδυασμός τους σας δώσει το απόλυτα απαλό δέρμα στα χέρια σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest