Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free

Αξεσουάρ για μακιγιάζ

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αξεσουάρ για μακιγιάζ

Σχεδόν καμία γυναίκα δεν μπορεί να κάνει χωρίς τα πρακτικά αξεσουάρ μακιγιάζ. Έχετε και εσείς σίγουρα κοντά σας το αγαπημένο σας πινέλο πούδρας ή σκιάς ματιών, με το οποίο επιτυγχάνετε το τέλειο μακιγιάζ. Αλλά ίσως σας αρέσει και να εμπνέεστε από νέα προϊόντα αυτής της ποικιλίας. Εδώ θα βρείτε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η τρέχουσα αγορά!

Από πινέλα μέχρι απλικατέρ και ξύστρες

Ταξινομούμε μικρά καλλυντικά βοηθήματα ή αξεσουάρ για μακιγιάζ στις κατηγορίες επαναγεμιζόμενα κουτιά, πινέλα καλλυντικών, απλικατέρ, λαβίδες βλεφαρίδων και ξύστρες. Διαθέτουμε επαρκή επιλογή από πινέλα για αποτελεσματικό μακιγιάζ ματιών, πούδρας, ρουζ και make-up. Και επίσης πινελάκια που δημιουργούν απαλό ή δραματικό μακιγιάζ ματιών και «πρόσωπα ροδαλά σαν τριαντάφυλλα». Υπάρχουν επίσης και αξεσουάρ για ντεμακιγιάζ.

Συμβουλές για μοντέρνα αξεσουάρ μακιγιάζ

Τα επαναγεμιζόμενα κουτιά καλλυντικών Artdeco έχουν μεγάλη ζήτηση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τσάντες στην καθημερινότητα και για μεγαλύτερα ταξίδια, όπου σας επιτρέπει να έχετε σκιές ματιών και άλλα απαραίτητα καλλυντικά μαζί σας σε εύκολη πρόσβαση. Τα δημοφιλή πινέλα καλλυντικών κατασκευάζονται από την 2K ή την Gabriella Salvete. Χρησιμοποιείται επίσης το χρωματιστό σφουγγαράκι Gabriella Salvete Make-Up Sponges, το οποίο χρησιμοποιείται μετά το βρέξιμο για την εφαρμογή make-up ή concealer. Συνιστούμε επίσης το Collistar Lip And Eye Pencil Sharpener - για ακόνισμα μολυβιών ματιών και μολυβιών χειλιών.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest